WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Sumber penderma menawarkan bantuan kepada pesakit yang menunggu pemindahan penyakit buah pinggang

2018-03-01 23:02

Sumber penderma menawarkan bantuan kepada pesakit yang menunggu pemindahan penyakit buah pinggangKajian terbaru telah menunjukkan hasil yang sangat baik dalam penerima dijangkiti HIV dipilih dengan teliti buah pinggang. Bulan lepas, Senat Kesihatan, pendidikan, buruh dan pencen Jawatankuasa membuat hidup sedikit lebih baik bagi orang-orang yang menunggu untuk pemindahan organ. Ia diluluskan Akta HIV Organ dasar ekuiti (HOPE), undang-undang yang direka untuk menamatkan Persekutuan pengharaman penyelidikan ke dalam derma organ dari si mati HIV-positif penderma kepada penerima HIV-positif. Ia akan membenarkan kepada Setiausaha dalam Kesihatan dan perkhidmatan manusia untuk sanction operasi pemindahan tersebut jika kajian ini menetapkan keselamatan mereka.

Orang-orang yang dijangkiti HIV kini hidup lebih lama dan, Akibatnya, akan mengalami lebih banyak kegagalan buah pinggang. Peguam bela undang-undang, yang mempunyai sokongan kedua-dua parti di rumah, menganggarkan bahawa organ dari si penderma HIV-positif boleh setiap tahun Simpan kira-kira 1,000 pesakit dijangkiti HIV yang mengalami kegagalan hati dan buah pinggang. Dengan 117,000 senarai pemindahan buah pinggang, derma jenis ini juga akan memberi manfaat kepada pesakit HIV yang sedang menunggu buah pinggang yang.

Keperluan untuk penderma buah pinggang sangat besar, dan nama baru ditambah ke senarai menunggu kira-kira setiap 10 minit. Masa depan waris harapan tidak hanya pesakit yang terdesak untuk buah pinggang yang baru; penderma juga mendapat manfaat dengan meninggalkan organ-organ mereka kepada perubatan. Memberi "Hadiah kehidupan" yang merupakan naratif yang panjang keunggulan masyarakat pemindahan untuk menggalakkan orang ramai untuk menjadi penderma, merupakan satu peluang untuk melakukan amal perbuatan yang muktamad — menyelamatkan kehidupan lain. Melalui derma selepas kematian, sesetengah orang melihat peluang untuk memenuhi suatu obligasi moral untuk membantu orang lain atau membuat sesuatu yang hidup-mengesahkan datang dari kematian mereka.

Sebelum ini:Sekiranya anda menerima penderma buah pinggang sekarang atau menunggu satu lebih baik?

Artikel seterusnya:Penyakit buah pinggang: Yang berkemungkinan untuk menjadi pengikrar?

Tag: penyakit buah pinggang pemindahan buah pinggang buah pinggang penderma

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat