WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Anda akan bersedia apabila anda tiba masanya untuk pemindahan buah pinggang?

2018-02-23 22:41

Buah pinggang Hospital di china menggalakkan pesakit untuk kekal sebagai sihat sebaik mungkin oleh menguruskan tekanan, pemakanan, dan kekal aktif sepanjang masa. Ia adalah penting bagi pesakit untuk kekal serta mungkin pada masa ini, supaya mereka sudah bersedia untuk pembedahan pemindahan buah pinggang sebaik sahaja organ penderma boleh didapati. Bagi pesakit yang mempunyai hidup penderma organ, penjadualan pembedahan pemindahan boleh mengambil kira statuskesihatan penerima serta faktor-faktor lain.

Uruskan tekanan anda. Ramai pesakit sentiasa bimbang tentang rawatan mereka,hasil kerja darah, pembedahan pada masa depan, dan sebagainya. Pendidikan dan Kumpulan sokongan kedua-dua dalam talian seperti buah pinggang Hospital dichina, dan luar talian menyediakan pesakit dengan alat dan bantuan untuk menguruskan tekanan mereka dan menghadapi cabaran-cabaran yang berkaitan dengankeadaan mereka.

Mengikut garis panduan diet anda: dengan itu jadual harian sibuk, idea untuk mengikuti regimen diet tertentu boleh kelihatan seperti sakit kepala. Pakar diet buah pinggang anda boleh menyediakan anda dengan cadangan pemakanan terkawal untuk membantu anda menangani isu-isu keletihan, loya, intolerans makanan, pembentukan bendalir, cirit-birit, dan edema yang dikaitkan dengan penyakit buah pinggang kronik.

Terlibat dalam aktiviti yang sihat termasuk senaman: senaman di rumah adalah digalakkan dalam usaha untuk mengekalkan daya tahan, kekuatan, mobiliti, fleksibilitidan bernafas lebih mudah.

Memastikan semua perlantikan dengan pasukan penjagaan kesihatan anda: kekalberhubung dengan pemindahan anda pasukan dan membiarkan mereka tahu apa-apa perubahan yang ketara dalam kesihatan anda. Jika anda sedang menunggu buah pinggang yang disumbangkan, pastikan pasukan pemindahan tahu bagaimana untuk menghubungi anda pada setiap masa.

Mempunyai beg hospital makan anda senang, dan mengatur pengangkutan ke pusat pemindahan terlebih. Anda hendaklah maklum bahawa hidup dalam pemindahan penderma, kedua-dua penderma dan penerima akan menjalani pembedahan pra ujian yang seminggu sebelum pembedahan. Oleh itu, sama ada anda akan menunggu buah pinggang yang diderma atau pembedahan pemindahan anda sudahdijangka, berusaha untuk kekal sihat. Sihat boleh membuat ia lebih berkemungkinan anda akan bersedia untuk pembedahan pemindahan apabila tiba masanya. Ia juga boleh membantu mempercepatkan pemulihan anda masa dari pembedahan.

Sebelum ini:Pesakit buah pinggang Mengurangkan Risiko Teruk Dari Pembedahan Pemindahan

Artikel seterusnya:Makanan mengelakkan buah pinggang penyakit pesakit dari pinggang pemindahan

Tag:

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat