WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Tinggi harga ubat-ubatan anti penolakan pemindahan buah pinggang

2018-01-11 00:32

Tinggi harga ubat-ubatan anti penolakan pemindahan buah pinggangPesakit pemindahan buah pinggang perlu ubat anti penolakan untuk menjaga organ-organ tertinggi mereka, tetapi mereka sering tidak mampu mereka. Walaupun pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) boleh mendapatkan wang untuk pemindahan mereka, selepas mereka menerima buah pinggang yang baru yang mereka mendapati bahawa terdapat had besar mendapatkan ubat-ubatan yang diperlukan untuk menjaga buah pinggang mereka dari ditolak.

Apabila anda menerima pemindahan buah pinggang di Amerika Syarikat, sama ada dari penderma hidup atau dalam simpanannya, anda hanya menerima insurans Medicare selama tiga (3) tahun. Kemudian anda perlu dapatkan insurans swastaatau membayar harga penuh untuk ubat-ubatan anti penolakan yang sangat mahal.

Sesetengah orang yang tidak mampu ubat-ubatan yang akhirnya kembali pada dialisis. Ekonomi hari ini cabaran ekonomi disebabkan oleh kemelesetan ekonomi menjadikan masih hidup CKD amat sukar kerana orang-orang yang kehilangan pekerjaan mereka, dan seterusnya mengurangkan keupayaan mereka untuk mengekalkan kesihatan mereka.

Kajian menunjukkan bahawa pesakit pemindahan buah pinggang melakukan segala-galanya yang mereka mungkin boleh untuk diri mereka sendiri sebelum mereka menangis keluar untuk membantu menyelesaikan dilema mereka. Usaha ini termasuk meminjam wang dari keluarga dan rakan-rakan dan "maxing out" kad kredit mereka. Sudah tentu ia berat secara besar-besaran pada fikiran mereka, "akansaya mendapatkan pekerjaan, akan saya dapat bekerja, Adakah saya akan mendapat insurans?" Selain itu, ramai di antara mereka berasa bersalah dan malu bahawa jika mereka tiga tahun kerajaan ditambah ubat habis, dan mereka tidak lagi boleh mendapatkan ubat-ubatan yang diperlukan mereka, maka mereka telah dibazirkan "Hadiah kehidupan" dengan yang mereka diamanahkan. Apa berat beban seseorang individu terdedah?

Kos ubat-ubatan adalah sekitar $1000.00-$1500.00 sebulan. Kerja-kerja makmal adalah purata kira-kira $3500.00 PER darah diambil dan penerima purata keperluan darah yang dikeluarkan sekali dalam sebulan. Anda harus sedar bahawa kebanyakan pengeluar ubat-ubatan mempunyai indigent program pesakit dipanggil, pesakit-bantuan program, yang mungkin dapat membantu anda mendapatkan ubat-ubatan yang anda perlukan. Terdapat juga sumber-sumber lain seperti Suruhanjaya ke atas penyakit buah pinggang di Maryland yang boleh membantu dengan memberi ubat anti penolakan. Jika anda sedang berjuang untuk membeli ubat diperlukan pemindahan anda disarankan bahawa anda bercakap dengan pekerja sosial anda, Penyelaras atau pun ahli farmasi anda.

Tidak ada percubaan di Washington D.C. untuk mendapatkan ubat anti penolakan ini dilindungi, dan undang-undang telah diperkenalkan di DPR dan Senat. Doktor mencadangkan bahawa anda dengan serta-merta menghubungi anda perwakilan A.S. dan Senator dan menggalakkan mereka untuk memulakan dan sokonganamat diperlukan undang-undang yang akan menyelamatkan nyawa.

Sebelum ini:Kemungkinan penyakit buah pinggang menerima pemindahan ginjal

Artikel seterusnya:Pesakit buah pinggang mengurangkan jangkitan dari pembedahan diperlukan

Tag: pemindahan ginjal penolakan anti dadah

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat