WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Sesetengah dadah pemindahan buah pinggang yang hanya terlalu tinggi

2018-01-08 01:31

Sesetengah dadah pemindahan buah pinggang yang hanya terlalu tinggiSatu anggaran 20 juta orang Amerika menderita daripada penyakit buah pinggang yang kronik, termasuk 400,000 individu-individu yang sedang menjalani rawatan untuk kegagalan peringkat akhir buah pinggang (ESRD), penyakit, atau buah pinggang. Paling biasa disebabkan oleh kencing manis, tekanan darah tinggi atau usia tua, kegagalan buah pinggang dijangka akan menuntut lebih daripada 2 jutanyawa menjelang 2030. Tanpa dialisis atau pemindahan buah pinggang, pesakit-pesakit yang mengalami kegagalan buah pinggang tidak akan dapat bertahan.

Oleh kerana pemindahan organ adalah secara ringkas penawaran, kebanyakan pesakit perlu menjalani rawatan dialisis, satu proses yang substitutes untuk buah pinggang sihat oleh Penurasan mekanikal bahan buangan badan dan cecair yang berlebihan dari aliran darah, tiga hingga empat kali seminggu.

Apabila bersama-sama dengan ejen-ejen anti penolakan yang dikenali sebagai ubat-ubatan yang immunosuppressive, pemindahan buah pinggang adalah prosedur yang selamat, kos efektif yang boleh memperluaskan dan meningkatkan kehidupan pesakit yang mengalami penyakit buah pinggang peringkat akhir (ESRD),yang membolehkan mereka yang kebebasan untuk memaafkannya rawatan dialisis yang mahal dan memakan masa tiga hingga empat kali seminggu. Walau bagaimanapun, waris Medicare sahaja layak mendapat perlindungan seumur hidup untuk ubat-ubatan yang immunosuppressive adalah individu-individu: yang akan layak kerana mereka berumur atau Kurang Upaya, dan orang-orang yang pemindahan yang telah dibayar oleh Medicare. Lain-lain pesakit penyakit buah pinggang (ESRD) peringkat akhir mempunyai manfaat terhad atau tiada faedah sekali, sebagaimana yang diterangkan di bawah:

Waris Medicare ESRD--terhad 36 bulan liputan - jika seseorang individu mempunyai Medicare perlindungan hanya kerana kegagalan buah pinggang (ESRD), Medicare akan membayar untuk terapi ubat-ubatan immunosuppressive hanya 36 bulan, meninggalkan pesakit untuk membayar untuk ubat-ubatan yang mahal samping selepas tempoh masa tersebut. Jika pesakit tidak mampu ubat-ubatan selepas36 bulan tempoh masa, buah pinggang tertinggi akan berhenti berfungsi dan pesakit akan kembali sama ada untuk rawatan dialisis lebih mahal, atau akan mati.

Untuk membantu memastikan daya maju jangka panjang pemindahan buah pinggang dan mengelakkan rawatan dialisis yang mahal, Kongres perlu menggubal undang-undang yang akan memperluaskan perlindungan untuk immunosuppressive ubat-ubatan yang diberikan kepada mereka yang telah menerima pemindahan buah pinggang di bawah ini Medicare program, dan yang menerima perlindungan sebaliknya akan tamat tempoh.

Sebelum ini:Setiap satu semasa prosedur pemindahan buah pinggang

Artikel seterusnya:PEMINDAHAN buah PINGGANG lima: Bagaimana dan mengapa?

Tag: pemindahan buah pinggang akhir peringkat penyakit (ESRD)

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat