WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Walaupun dengan satu buah pinggang PERMINDAHAN, ianya masih tidak melebihi

2017-12-14 19:13

Walaupun dengan satu buah pinggang PERMINDAHAN, ianya masih tidak melebihiTerdapat begitu banyak sebab kita harus mengekalkan kesihatan kita untuk mencegah penyakit buah pinggang di tempat pertama, atau mengekalkan kesihatan seberapa banyak yang mungkin selepas dijangkiti penyakit tersebut. Tetapi jika kegagalanbuah pinggang berkembang setakat bahawa pemindahan berlaku, kebanyakan orang akan menjangka bahawa pembedahan menyelesaikan segala-galanya. Dengan kadar lebih rendah selepas penolakan organ daripada dahulu, hampir semua penerima pemindahan perlu akhirnya berehat mudah Kesihatan masalah berkaitan denganberpenyakit pinggang akan lebih. Bukan?

Malangnya, yang mungkin tidak sepenuhnya benar.

Lama-kelamaan, lebih separuh daripada semua penerima pemindahan buah pinggang membangunkan endocrinal, atau hormon, masalah. Ini boleh membawa kepadakemudian isu-isu kesihatan seperti kencing manis, paras kolesterol yang tinggi, danosteoporosis juga. Pesakit buah pinggang mungkin merasakan bahawa ia adalah tidak adil, untuk menghadapi risiko sesuatu seperti diabetes kerana kegagalan buah pinggang, dan kemudian akan berisiko untuk perkara yang sama selepas masalah itukononnya telah diperbaiki.

Sebab-sebab risiko-risiko ini berpunca sebahagian daripada prosedur-prosedur yang berkaitan dengan pemindahan itu sendiri. Immunosuppressants diberi kepada pemindahan pesakit untuk membantu badan tidak menolak organ baru. Tetapi suppressants ini merangkumi ubat-ubatan yang boleh mengurangkan keupayaan badan untuk membuat insulin. Oleh beberapa akaun, sebanyak satu suku daripada pemindahan ginjal pesakit menghidap diabetes beberapa ketika selepas pembedahan mereka.

Komplikasi lain yang mungkin melibatkan tahap leptin. Leptins membantu untuk mengawal selera makan, tetapi penyelidik perlu mengenali hubung-kait yang lain di mana mereka yang terlibat. Dalam pemindahan pesakit, apabila tahap leptin tinggi, pengeluaran tulang nampaknya dapat dikurangkan, yang bererti pembangunan mungkin osteoporosis.

Pemindahan boleh menyelamatkan nyawa, tetapi ia bukanlah penyelesaian yang sesuai untuk penyakit buah pinggang. Penyelesaian yang sebenar harus bagi orang-orang berada dalam Kesihatan yang baik sebelum sebarang penyakit boleh berkembang. Dan jika ia berlaku, mereka perlu cuba untuk menyembuhkan buah pinggang dan mengekalkan kesihatan terbaik mungkin pada masa yang sama.

Sebelum ini:TIDAK

Artikel seterusnya:Perkara-perkara yang anda perlu tahu jika anda sedang merancang untuk buah pinggang menjalani PERMINDAHAN

Tag: penyakit buah pinggang rawatan penyakit buah pinggang pemindahan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat