WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Pemindahan Ginjal >

Apa rawatan adalah lebih baik daripada pemindahan bagi pesakit buah pinggang

2018-08-25 09:18

Apa rawatan adalah lebih baik daripada pemindahan bagi pesakit buah pinggangS: saya ibu berumur 66 tahun, tahap creatinine beliau adalah 9.3 (predialysis). Beliau kekerapan dialisis adalah dua kali dalam seminggu. Beliau mempunyai batuk teruk sejak dari 9 tahun dan sekarang yang jauh meningkat. Dan sekarang hari rendah apatite, loya gejala-gejala itu. Beliau juga mempunyai hypothyroid. Saya ingin tahu Adakah situasi ini sesuai bagi pemindahan ginjal? Atau ada rawatan lain boleh menjadi alternatif rawatan pemindahan buah pinggang? Terima kasih doktor yang begitu banyak. Saya harap pendapat anda akan memberikan saya beberapa hala tuju bagi rawatan dan hala tuju.

A: dari keterangan anda, saya mempunyai idea umum tentang keadaan beliau. sebagai pesakit kegagalan buah pinggang sekarang, Terdapat banyak toksin dalam badannya (seperti Creatinine, urea) dan kekebalan beliau begitu rendah, terdapat keradangan di badannya. keadaan beliau sekarang, walaupun pemindahan itu sedang berlaku, persekitaran dalaman di dalam badannya adalah tidak stabil, yang ini tidak baik untuk buah pinggang baru hidup, apa lagi. sebagai pesakit pemindahan, dia perlu mengambil ubat anti-menolak semua hidupnya, yang dimiliki oleh bahan kimia ubat, lama masa untuknya, yang boleh membawa banyak beban kepada buah pinggang beliau, anda tahu 70% sisa badan harus disingkirkan melalui buah pinggang. Jadi akhirnya, dia akan menghadapi kegagalan buah pinggang lagi. Jadi bagi keadaan beliau sekarang, kita tidak mencadangkan pemindahan pesakit mengambil.

Malah, bagi pesakit yang hanya dialisis yang mengambil untuk dua atau tiga bulan, perubatan Cina akan menjadi pilihan yang lebih baik daripada pemindahan buah pinggang. Rawatan ini adalah berdasarkan pada Perubatan Cina tradisional dan kepunyaan rawatan konservatif, mempunyai fungsi pembuangan toksin, mengembangkan saluran darah, anti radang dan menggalakkan peredaran darah untuk memperbaiki fungsi buah pinggang pesakit buah pinggang, oleh itu untuk membantu mereka menyingkirkan dialisis tersebut.

Jika anda berminat dalam Perubatan Cina atau memerlukan sebarang bantuan dalam merawat kegagalan buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Jelasnya buah pinggang menderma kepada bantuan orang lain meningkat semasa cuti?

Artikel seterusnya:TIDAK

Tag: pemindahan ginjal

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat