WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Lupus Nefritis > Lupus Nefritis gejala >

Adakah ada rawatan semula jadi untuk mengubati kambuh Proteinuria Lupus Nefritis

2018-10-02 09:19

Adakah ada rawatan semula jadi untuk mengubati kambuh Proteinuria Lupus NefritisLupus Nefritis merupakan sejenis penyakit buah pinggang yang disebabkan oleh sistem imun tidak normal. Dalam kes ini, pesakit akan mempunyai kambuh proteinuria yang akan membawa kepada hypoadluminemia, anemia, edema dan ketidakselesaan lain-lain. Manakala, ada apa-apa rawatan yang semula jadi untuk mengubati kambuh proteinuria lupus Nefritis?

Lazimnya bercakap, hanya apabila buah pinggang pulih, boleh kambuh proteinuria diubati dengan teliti. Jadi, bagaimana untuk merawat buah pinggang rosak lupus Nefritis pesakit?

Pertama sekali, pesakit mesti mengikuti diet yang sihat dan tabiat hidup untuk melambatkan proses Nefritis lupus. Walau bagaimanapun, ini tidak boleh membantu pesakit yang benar-benar berhenti kerosakan buah pinggang dan meningkatkan fungsi buah pinggang, dan selepas itu, pesakit juga perlu melakukan rawatan yang berkesan.

Saya percaya terapi mengeluarkan toksin yang boleh menjadi pilihan yang lebih baik kepada para pesakit lupus Nefritis oleh kerana fungsinya membersihkan dari toksin dan bahan buangan, membuang kompleks imun yang berlebihan dan menjadi pelengkap, menghapuskan jangkitan buah pinggang, dan sebagainya. Kemudian, buah pinggang boleh melindungi daripada mencederakan dan proteinuria yang boleh dipulihkan dengan kesan sampingan yang kurang.

Selain itu, pesakit lebih baik telah menerima ubat-ubatan Cina dan lain-lain rawatan semulajadi seperti rawatan herba Cina lisan, terapi Akupunktur, terapi Moxibustion, Mandian ubat dan terapi mengewap menjejaskan buah pinggang berpenyakit dan memperbaiki buah pinggang berfungsi secara semulajadi.

Apabila buah pinggang dipulihkan, kambuh proteinuria akan sembuh, dan pesakit boleh menjalani kehidupan yang lebih baik tanpa mengambil pemindahan buah pinggang atau dialisis.

Sebelum ini:Boleh Lupus Nefritis dengan penyakit buah pinggang peringkat 3 dimansuhkan

Artikel seterusnya:TIDAK

Tag: Proteinuria Lupus Nefritis Rawatan semulajadi

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat