WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Pakar buah pinggang dalam talian >

Berikut adalah Rumah Kedua Anda!

2018-06-30 14:45

Hubungan harmoni antara doktor dan pesakit

Secara ringkasnya, hubungan doktor-pesakit yang harmoni merujuk kepada hubungan harmoni dan seimbang antara kumpulan berpusatkan doktor dan kumpulan berpusat pesakit dalam aktiviti perubatan. Secara umumnya, ia merujuk kepada hubungan harmoni, mesra, persefahaman dan kepercayaan antara doktor dan pesakit dalam proses aktiviti perubatan.

"Harmoni, persahabatan, persefahaman dan kepercayaan" hanyalah beberapa perkataan, tetapi dalam situasi sekarang yang kurang kepercayaan asas antara doktor dan pesakit, itu sangat berharga! Walau bagaimanapun, ia adalah perkara biasa di sini di Beijing tongshantang hospital perubatan Cina tradisional.

Mari lihat wanita cantik ini, (menunjukkan gambar pertama) dia adalah isteri seorang pesakit dari Guyana, perjalanan jarak jauh untuk menemani suaminya datang ke sini untuk berjumpa dengan doktor, di rumah sakit suaminya, itu adalah hari ulang tahun wanita, dan dia suami telah menyediakan bunga untuknya, pengarah doktor dan jururawat kepala (menunjukkan gambar kedua) juga sangat intim untuk membuat pesta ulang tahun kecil untuk wanita cantik ini (akhir gambar paparan)

Mari kita merasakan hubungan doktor-pesakit yang harmoni pada pesta ulang tahunnya.

Ok, melalui video pesta ulang tahun wanita yang cantik, membuatkan kami berasa seperti suasana "rumah", percaya bahawa pesta ulang tahun ini pasti akan meninggalkan kesan yang tidak dapat dilupakan bagi wanita dan suaminya.

Di hospital kami hubungan doktor-pesakit yang paling harmoni dapat menyumbang kepada pesakit yang cepat pulih. Di hospital kami terdapat kumpulan doktor yang paling profesional dan intim, kumpulan kejururawatan yang paling berhati-hati, maka ini adalah rumah kedua untuk pemulihan anda.

Sebelum ini:Analisis Kes Rawatan mengenai Pesakit Kanada dengan nefritis kronik

Artikel seterusnya:TIDAK

Tag:

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat