WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Pakar buah pinggang dalam talian >

Analisis Kes Rawatan mengenai Pesakit Kanada dengan nefritis kronik

2018-06-18 16:55

Penyakit buah pinggang akan menjadi sangat menyusahkan dan ramai lelaki berasa terdesak kerana kesan kambuh dan kesan sampingan daripada ubat-ubatan kimia, maka adakah terdapat pilihan lain yang boleh merawat penyakit dengan lebih berkesan tetapi tanpa kesan sampingan? Jawapannya adalah ya. Hari ini kita akan bermula dengan pesakit Kanada dengan nefritis kronik, mari kita memberi masa kepada doktor ketua untuk berkongsi.

Hai saya m dr. Lizheng dari hospital beijing tongshantang perubatan tradisional Cina. Ini adalah pesakit lelaki kanan, sudah 80y / o, dari Vancouver, Kanada. Dia didiagnosis dengan penyakit ginjal pada tahun 2001, setakat ini, ia telah menjadi 17 tahun. Pada diagnosis pertama, kreatininnya adalah 154. diagnosis tempatan adalah nefritis kronik, kekurangan buah pinggang, proteinuria dan hematuria. Walau bagaimanapun, rawatan tempatan tidak berkesan. Dengan mencari di internet, dia mendapati hospital kami dan melawat di sini pada tahun 2005. Selepas beberapa hari rawatan, keadaannya mendapat kesan yang jelas, proteinuria dan hematuria kedua-duanya berubah negatif, kreatinin juga turun ke tahap yang selamat. Selepas keluar dari hospital, keadaannya agak stabil. Pada tahun-tahun yang lalu, dia sentiasa berhubung dengan saya mengenai perubahan dalam tubuhnya. Sehingga 6 bulan lalu, dia telah diangosed dengan kanser prostat. Doktor tempatan mengatur radioterapi sejak April 2018, namun tidak lama kemudian, dia mendapati darah dan buih dalam air kencingnya. Walaupun doktor tempatan menyusun rawatan sokongan aktif, keadaan tidak berubah sama sekali. Selepas pemeriksaan lanjut, doktor tempatan mengesyaki buah pinggangnya terlibat. Dokternya memberitahunya, Di Kanada, tiada penyelesaian yang baik untuk buah pinggang supaya anda lebih baik pergi ke China. Pada 16 Mei, 2018, dia sampai ke hospital kami di Beijing. Kami mengatur kerja makmal untuknya, kreatinin serum meningkat kepada 192, proteinuria 2+, hematuria 3+. Dalam keadaan ini, kami menjemput profesor terkenal Zheng untuk memberi nasihat, diagnosisnya adalah Radioaktif Kelewatan Renal yang Dihentikan. Kami mengatur rawatan ubat cina yang sengit untuk membantu. Selepas satu minggu rawatan, kami memberikan satu lagi kerja makmal untuk penilaian, kreatininnya dikurangkan kepada 151. Protainuira berkurangan kepada 1+, darah dalam air kencing bertukar negatif. Dia sangat senang dengan kesannya. Encik Liu berkata ubat Cina memberi saya kehidupan yang ketiga ..

Saya berharap melalui video ini, mereka yang tidak berpuas hati dengan rawatan anda sekarang boleh mempertimbangkan ubat cina. Ia pasti akan membawa anda pemulihan yang menyenangkan. Di sini, anda akan menjadi seperti ahli keluarga kami, menikmati rawatan dan kehidupan seharian. Saya li zheng, saya sedang menunggu kamu di Beijing.

Terima kasih li zheng. Saya juga sangat gembira melihat Peter menikmati kehidupan di hospital kami.

Banyak orang akan bertanya mengapa ubat Cina mempunyai kelebihan dramatik? Pada pendapat saya, ia berpunca daripada aspek tersebut. Pertama, ubat cina mempunyai pelbagai kaedah rawatan, seperti osmotherapy, footbath, moxibustion, pengukus, pengasapan, dan lain-lain. Kedua, mereka boleh merawat penyakit dalaman dengan aplikasi luaran. Melalui mata, bahan aktif boleh menembusi lesi fokus dan membersihkan toksin dan stasis untuk memperbaiki bekalan darah dan oksigen, supaya bahagian yang terluka dapat dirawat dan dilindungi. Keempat, mereka tidak akan menjejaskan organ dalaman, tidak merangsang saluran gastrousus, bukan hati dan buah pinggang yang terlalu larut. Yang terakhir tetapi tidak terkecuali, ia memulihkan tubuh secara keseluruhan dan bukannya menumpukan pada bahagian tertentu, begitu banyak ketidakselesaan yang dapat hilang bersama-sama.

Baiklah, banyak untuk program hari ini, saya david dan saya di China, berjumpa dengan anda di China tidak lama lagi.

Sebelum ini:Bolehkah Nefropati Hipertensi disembuhkan atau tidak?

Artikel seterusnya:Berikut adalah Rumah Kedua Anda!

Tag: Nefritis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat