WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Pakar buah pinggang dalam talian >

Bolehkah Nefropati Hipertensi disembuhkan atau tidak?

2018-06-18 16:40

Bolehkah nefropati hipertensi disembuhkan? Jawapannya adalah ya. Nefropati hipertensi adalah sejenis komplikasi hipertensi yang disebabkan oleh tekanan darah tinggi dan kerosakan sel-sel buah pinggang. Gejala klinikal termasuk kencing kerap pada waktu petang, hematuria, proteinuria, tahap kreatinin tinggi dan sebagainya.

Kenapa penyakit itu tidak boleh sembuh?

Diagnosis yang tidak jelas. Adalah sangat penting untuk mempunyai penilaian yang jelas mengenai buah pinggang, seperti bahagian yang rosak, spesies sel intrinsik, glomerulur dan fungsi tiub renal.

Rawatan yang tidak betul. Pada masa ini, kebanyakan doktor barat memilih terapi imunosupresi. Mereka terutamanya menggunakan ubat hormon untuk merawat radang sel-sel ginjal dan bukan merawat penyakit dari akar. Terdapat rawatan sahaja yang boleh merawat gejala. Ia menyebabkan penyakit buah pinggang tidak dapat sembuh sepenuhnya. dalam perubatan Cina, sesetengah doktor hanya memberi perhatian kepada toning buah pinggang dan hati. Tidak boleh melakukan detoksifikasi. Pesakit tidak boleh mendapat penambahbaikan yang baik.

Tidak dapat mengelak daripada berulang. Kebanyakan doktor dan pesakit memberi perhatian lebih kepada rawatan inap awal. Tetapi mereka mengabaikan untuk mengelakkan diri daripada berulang. Begitu banyak pesakit mendapat peningkatan yang besar di hospital, tetapi selepas keluar, keletihan, sejuk, ubat yang tidak betul, semua ini boleh menyebabkan penyakit berulang.

Bagaimanakah kita dapat merawat penyakit dengan baik?

Sekiranya anda boleh melakukan perkara di atas dengan baik, pesakit boleh mendapatkan peningkatan yang besar.

Kami terutamanya menggunakan rawatan dan perubatan tradisional Cina untuk merawat hipertensi Nefropati. Keluarkan toksin keluar dan selar abnormal. Dengan cara ini, kita boleh membantu pesakit penyakit buah pinggang membaiki sel ginjal yang rosak dan mengurangkan kambuh.

Mengawal perkembangan penyakit ini walaupun perubatan Cina. Rawat sel-sel radang dan lepaskan gejala-gejala.

Kurangkan proteinuria dan hematuria oleh ubat Cina. Dengan terapi detoksifikasi ubat Cina, keseimbangan persekitaran tubuh dalaman pesakit. Dan buat proteinuria menjadi negatif.

Pembaikan sel ginjal yang rosak oleh ubat Cina. Meningkatkan kekebalan pesakit dan meningkatkan fungsi buah pinggang supaya buah pinggang dapat melakukan detoksifikasi dengan sendirinya. Dan keadaan pesakit dapat stabil di masa depan.

Sebelum ini:Boleh kencing manis Nephropathy menyembuhkan Lagipun

Artikel seterusnya:Analisis Kes Rawatan mengenai Pesakit Kanada dengan nefritis kronik

Tag: Nefropati Hipertensi

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat