WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Pakar buah pinggang dalam talian >

Boleh kencing manis Nephropathy menyembuhkan Lagipun

2018-06-18 16:41

Boleh di nephropathy kencing manis boleh sembuh?

1, boleh di nephropathy kencing manis boleh sembuh?

Jawapannya ialah Ya. Nephropathy kencing manis disebabkan oleh perkumuhan toksin dari badan yang membawa kepada gula dalam darah yang tinggi dan rosak buah pinggang sel-sel yang intrinsik. Ia adalah sejenis komplikasi kencing manis yang dicirikan oleh gejala-gejala kencing protein, edema, tekanan darah tinggi dan creatinine serum dinaikkan. Lebih cepat penyakit itu dirawat, lebih berkemungkinan ia adalah penyakit ini akan pulih.

2, mengapa anda harus nephropathy kencing manis?

Kencing manis menyebabkan keabnormalan metabolisme dalam tubuh manusia. Pengumpulan adipocytes dan ke yang berlebihan membawa kepada kira-kira anti keradangan dan pembengkakan peralihan ke arah keradangan dalam sel-sel manusia. Pelepasan keradangan faktor seperti faktor nekrosis tumor dan kenaikan interleukin-6. Sel-sel intrinsik buah pinggang rosak. Kebocoran protein plasma ke dalam air kencing yang membentuk proteinuria kencing, tekanan darah tinggi, edema menurun fungsi buah pinggang. Kemudian ia membawa kepada kencing manis nephropathy.

Perubatan Cina percaya bahawa nephropathy kencing manis adalah kekurangan yang terutamanya qi dan yin. Lama penyakit yang membawa kepada penyakit buah pinggang. Apabila pesakit mempunyai kekurangan Qi, fungsi buah pinggang untuk mengubah air dan mengawal air akan berkurangan yang membawa kepada keadaan tidak normal, iaitu basah; Apabila pesakit mempunyai kurang daya tahan penyakit Yin, ia akan mudah untuk menjadi panas darah dan peredaran darah yang cepat. Apabila pesakit mempunyai kekurangan Qi, ia akan membawa kepada peredaran darah yang buruk yang akan membawa kepada darah stasis; Basah toksin dan darah stasis menggabungkan bersama-sama dan membangunkan banyak keadaan lebih buruk. Apabila toksin basah dan toksin stasis menggabungkan bersama-sama yang akan membawa kepada Nephrotoxicity dan merosakkan Meridian di buah pinggang. Akhirnya ia akan membawa kepada kerosakan hati dan buah pinggang yang mereka tidak boleh mengambil dan pepejal bahan pemakanan. Bahan-bahan halus akan hilang dalam air kencing dan akan ada tanda-tanda klinikal buih air kencing meningkat.

Mengapa penyakit tidak akan sembuh?

Berhati-hati analisis penyakit dan terdapat tiga sebab seperti berikut:

(1) Diagnosis yang tidak jelas: penilaian tahap kerosakan buah pinggang yang menyeluruh adalah perlu seperti laman, jenis sel dan jenis-jenis luka-luka yang aktif dan luka-luka yang tidak aktif dalam buah pinggang, dan penghakiman itu glomerular fungsi atau fungsi tiub.

(2) Rawatan tidak dipiawaikan: kerana semasa rawatan klinikal perubatan Barat, hal ini terutama digunakan untuk mengawal gula dalam darah, tekanan darah, lipid darah dan rawatan lain-lain gejala mengurangkan kerosakan kepada sel-sel buah pinggang intrinsik dan menstabilkan penyakit itu. Ini adalah tiada rawatan untuk meluahkan Secebis cytokines dalam tubuh yang hanya boleh mengawal gejala-gejala tidak normal tetapi tidak merawat penyakit yang membawa kepada kencing manis yang tidak boleh awet begitu lama. Perubatan Cina tradisional tersebut adalah terutamanya untuk tonifying qi dan menyuburkan yin dan menggalakkan peredaran darah.

(3) kegagalan untuk mengelakkan berulang: rawatan awal penyakit tersebut adalah sangat penting kepada doktor dan pesakit. Ramai pesakit sering mengabaikan pencegahan kambuh yang membuat mereka mengalami banyak kerugian. Tetapi ramai pesakit mempunyai rawatan dengan baik pada permulaan. Semua petunjuk kini semakin baik. Walau bagaimanapun, disebabkan oleh kerja-kerja pencegahan relapses tidak dilakukan dengan baik, sekali ada menangkap kesejukan, kelesuan atau urusan penurunan hormon, penyakit ini akan sentiasa berulang.

4, bagaimana untuk menyembuhkan penyakit ini?

Selagi kita boleh melakukan perkara-perkara ini juga, kita boleh menukar kencing proteinuria negatif dan gula dalam darah stabil.

4. Bagaimanakah kita boleh lakukan di rumah sakit kami?

Kita terutamanya menggunakan TCM detoksifikasi terapi untuk merawat kencing manis nephropathy, dan menggunakan rawatan menghapuskan toksin, membubarkan toksin dan detoksifikasi untuk mencapai matlamat fase respon, ada salahnya kepada buah pinggang dan kambuh tiada. Ciri-ciri terapeutik membuang toksin dari badan dan mengawal selia ungkapan cytokine yang tidak normal.

Sebelum ini:Bagaimana glomerulonephritis kronik boleh mencegah berulang?

Artikel seterusnya:Bolehkah Nefropati Hipertensi disembuhkan atau tidak?

Tag: nephropathy kencing manis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat