WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Pakar buah pinggang dalam talian >

Oman wanita 65 pesakit dengan penyakit ginjal polycystic

2018-06-18 16:41

Hari ini, saya berkongsi dengan anda satu kes pesakit berusia 65 tahun wanita yang Omani dengan penyakit ginjal polycystic.

Pesakit yang mempunyai sejarah keluarga genetik penyakit ginjal polycystic, mana dia menjumpai 28 tahun yang lalu, dengan creatinine tinggi serum yang 15 tahun, serta komplikasi seperti tekanan darah tinggi buah pinggang dan buah pinggang anemia.

Apabila dimasukkan ke hospital, Sabit beliau adalah 92 g/l, dan tahap creatinine 428 mmol/l, asid urik 426 mmol/l.

Ultrasound buah pinggang Double mencadangkan bahawa kedua-dua buah pinggang dengan ketara membesar, buah pinggang kiri dan kanan buah pinggang saiz 17 cm panjang, dengan gangguan struktur dalaman, dan beberapa saiz yang berbeza daripada sista dalam buah pinggang.

Selepas berunding dengan Kumpulan pakar di hospital, pesakit diberi rawatan yang tepat pada masanya untuk terapi perubatan Cina, Mandian kaki, pengasapan, moxibustion, cupping, dan terapi umbilical, dan lain-lain langkah rawatan perubatan tradisional Cina, dan juga Rawatan gejala perubatan Barat.

Selepas rawatan 10 hari keputusan kajian pesakit menunjukkan: serum creatinine berkurangan daripada 428 kepada 310 asid urik juga kembali ke julat normal, Sabit turut dipromosikan kepada 95g/L. Perasaan pesakit sendiri telah jauh bertambah baik, yang dibuat pesakit sangat berpuas hati.

Pesakit telah dirawat sebelum datang ke hospital kami di Emiriah Arab Bersatu, India dan sebilangan negara-negara lain, tetapi keadaan beliau tidak telah jauh bertambah baik. Saiz sista dan tahap creatinine tidak telah jauh bertambah baik, dengan hanya beberapa ubat yang sedang diselaraskan bagi tekanan darah.

Pesakit telah dirawat di sini selama hanya 10 hari, dan keadaan badan beliau telah berkurangan dengan ketara: termasuk peningkatan indeks ujian, Semua simptom ketidakselesaan seperti sakit, lemah, loya dan hilang selera makan.

Pesakit yang berpendapat bahawa rawatan komprehensif Perubatan Cina di rumah sakit kami bagi dia penyakit keturunan Keluarga, PKD, adalah jelas di kesan.

Pesakit ini boleh datang ke hospital kami untuk menerima rawatan, dia harus berterima kasih kepada anak saudara beliau untuknya.

Anak saudara beliau adalah juga pesakit dengan penyakit ginjal polycystic, yang menerima rawatan di rumah sakit kami tiga tahun lalu. Beliau juga adalah dengan creatinine darah tinggi, hampir 200 mmol/l. Selepas rawatan selama kira-kira satu bulan di rumah sakit kami, tahap creatinine kembali kepada normal. Beliau bimbang tentang berulang penyakit apabila beliau hanya pergi pulang. Tetapi selepas lebih dua tahun, keadaannya masih stabil, creatinine pula bangkit semula. Beliau kemudiannya memperkenalkan makcik sendiri ke hospital kami untuk menerima rawatan.

Hasil rawatan makcik beliau menunjukkan bahawa kita telah tidak menghampakannya, dan bahawa kita juga telah mencapai keputusan yang memuaskan.

Anak saudara beliau telah menghantar kami terhadap laporan pemeriksaan dan pasport beberapa saudara-mara lain di rumah mereka. Bersedia untuk menerima rawatan. Dan beliau berharap untuk dapat membantu beliau sayangi keluar dari kesengsaraan melalui rawatan kami.

Sebagai seorang doktor, saya rasa kesan penyembuhan ubat herba Cina untuk pesakit-pesakit ginjal polycystic adalah konkrit. Selagi pesakit memilih rawatan yang betul, dan menerima rawatan yang tepat pada masanya, mengikut nasihat doktor, anda boleh mengelakkan merosotnya penyakit.

Selagi anda memilih hospital betul dan rawatan, maka impian untuk memulihkan kesihatan, malah, adalah satu perkara yang sangat mudah!

Sebelum ini:TIDAK

Artikel seterusnya:Bagaimana glomerulonephritis kronik boleh mencegah berulang?

Tag: penyakit ginjal polycystic

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat