WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > Kegagalan buah pinggang Prognosis >

Bagaimana untuk mencegah kegagalan buah pinggang

2018-07-14 18:19

Bagaimana untuk mencegah kegagalan buah pinggangKidney(renal) kegagalan adalah langkah akhir penyakit buah pinggang. Ia berlaku apabila renals ini tidak lagi boleh memproses cecair biasanya. Bagi mereka yang mengalami penyakit buah pinggang, anda akan tahu bagaimana kritikal ia adalah untuk mencegah kegagalan buah pinggang. Penyakit buah pinggang boleh kekal dan sementara. Ini boleh dikenali sebagai kegagalan buah pinggang akut atau kegagalan buah pinggang kronik.

Bagaimana untuk mencegah kegagalan buah pinggang:

1. menjadikan gaya hidup sihat menjadi keutamaan. Aktif; Makan diet yang seimbang yang waras.

2. mengawal tekanan darah anda di semua kos. Tekanan darah tinggi yang kronik adalah salah satu punca yang paling biasa untuk kegagalan buah pinggang akut dewasa lelaki dan wanita.

3. minum jus segar. Manakala jus tidak merupakan "penawar-semua", sentiasa menikmati jus-jus sayur-sayuran dan buah-buahan segar boleh membantu menjaga renals anda sihat. Jus setiap hari membolehkan sistem penghadaman untuk menyerap air tambahan dan membantu tarik toksin dan bahan buangan dari badan anda.

4. berhenti minum arak. Anda boleh mengurangkan tekanan pada buah pinggang anda dengan memotong semua minuman alkohol daripada gaya hidup anda. Minuman ini memerlukan renals anda bekerja keras dan tidak minum mereka boleh membantu masalah preventrenal.

5. berhenti merokok. Rokok menjadikan penyakit buah pinggang yang menjadi lebih buruk dengan lebih cepat.

Buah pinggang anda telah direka untuk lepas untuk seumur hidup. Penjagaan yang betul dengan lima tips anda boleh membantu anda boleh menyimpan mereka gembira dan sihat serta mempromosikan tubuh yang sihat cap-a-pie.

Sebelum ini:Buah pinggang penyakit memerlukan pesakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk mengelakkan penyakit buah pinggang melanjut Uremia

Tag: mencegah kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat