WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > Kegagalan buah pinggang Prognosis >

Bagaimana untuk mencegah kegagalan buah pinggang?

2017-12-17 01:32

Bagaimana untuk mencegah kegagalan buah pinggang?Memang sukar untuk mengubati fungsi buah pinggang kronik, yang terletak dalam fakta. Adakah tekanan tidak, hampir rawatan beretika melambatkan proses kegagalan buah pinggang yang kronik, dan dalam tempoh yang lewat anda hanya bergantung kepada dialisis dan buah pinggang. Pesakit tekanan boleh menjadi sangat imaged, satu tangan yang mengalami penyakit ini, dan di sisi lain membawa bu ekonomik yang berat Rden, dan tekanan psikologi pergi tanpa berkata.

Apakah kegagalan buah pinggang kronik? Nama penuh adalah kronik kegagalan fungsi buah pinggang, dan ia adalah satu Sindrom klinikal. Dalam tempoh Tempahan buah pinggang penyakit, fungsi buah pinggang menurun, dilabel dan elektrolit adalah ketidakseimbangan, toksin boleh ' membuang t Daripada badan berjaya, dan disebabkan kepada gejala keracunan sistemik, yang dipanggil buah pinggang.

Bagaimana untuk mencegah kegagalan buah pinggang? Tujuan utama adalah bermulanya penyakit. Anda perlu memberi perhatian kepada semua penyakit cames ini disebabkan kegagalan buah pinggang dan mengambil rawatan aktif. Sebagai contoh, glomerulonephritis akut boleh berlaku kepada mana-mana umur, tetapi kebanyakannya pada kanak-kanak, dan sebilangan SCM berlaku selepas Jangkitan, terutama hemolytic streptococcus, oleh immunologic mekanisme untuk disebabkan glomerulonephritis, ini Jangkitan adalah kebanyakannya dalam jangkitan saluran pernafasan, jangkitan kulit dan demam scarflet. Selepas anda mempunyai kata sifat jangkitan kecuali rawatan aktif, juga harus memeriksa air kencing-rutin dalam 2-3 minggu.

Dalam rawatan Nephropyelitis masa masuk dipilih antibiotik yang berkesan dan bergaul rawatan (akut nephropyelitis 2weeks, Kronik nephropyelitis 2 bulan), gabungan penggunaan dengan antibiotik. Mengambil pergigian harus mengelak daripada keracunan ginjal. Protopathy yang paling biasa adalah glomerulonephritis kronik, menyumbang hampir bagi 40% - 50%, dan sering subsequence kepada pelbagai Jenis penyakit glomerulus seperti glumerulonephritis akut, nephritic Sindrom dan sebagainya. dan lain-lain nephropyelitis yang kronik, lupus Nefritis, Lithangiuria, kencing manis nephropathy.

Oleh kerana buah pinggang telah pampasan agar, wakil Super buah pinggang kadang-kadang, mengalami kecederaan siasatan, dan fungsi buah pinggang menurun, tetapi Pampasan tempoh, dan buah pinggang adalah kekurangan saraf, dan kadang-kadang beberapa maklumat penting diabaikan dan membawa T o kelewatan keadaan.

Profesor mengingatkan terpinggir, jika anda mempunyai beberapa gejala agnogenic seperti loya dan muntah-muntah, sakit kepala, insomnia, tic, edema, tekanan darah tinggi, pendarahan, perlu "pergi" ke "Shetty dalam", kronik buah pinggang pada kegagalan.

Sebelum ini:Bagaimana anda jururawat kulit untuk kegagalan buah pinggang kronik?

Artikel seterusnya:Pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang peringkat akhir juga boleh pergi melancong!

Tag: kegagalan buah pinggang mencegah kegagalan buah pinggang menghalang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat