WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > Kegagalan buah pinggang Prognosis >

Bagaimana anda jururawat kulit untuk kegagalan buah pinggang kronik?

2017-12-17 01:30

Bagaimana anda jururawat kulit untuk kegagalan buah pinggang kronik?Kegagalan buah pinggang kronik pesakit ketika masuk melakukan penjagaan kulit, kerana wakil Super pesakit buah pinggang yang telah cedera itu serius dan pensintesis Bahan boleh ' t membuang dari anda dan begitu mudah untuk kulit diperbadankan ideo, Evan Terrible, Ideo dibuat. Jadi keluarga masa masuk tidak kerja kejururawatan, semasa Perawatan, kulit yang perlu biasanya mengubah posisi pesakit, 2-3h Pusingkan ti satu Saya. Apabila bertukar ke atas perlu mengelak untuk seret, tarik, tolak, dalam kes lelasan kulit, pada masa yang Mahouve mengelakkan anda menggaru berkuat kuasa, terus Moz dari Kerosakan dan bakteria jangkitan yang disebabkan untuk memburukkan lagi keadaan kulit. Jururawat kulit adalah kerja yang penting untuk mengekalkan Moz daripada jangkitan kulit, bedsore dan komplikasi lain.

Kegagalan buah pinggang yang kronik terminal tempoh, disebabkan oleh di Sofitel untuk mampatan yang lama, disebabkan saraf pemakanan dan gangguan OD gangguan peredaran darah, ischemia tisu lembut, seimbang, dan mudah untuk bedsore. Adakah kerja penjagaan kulit adalah kunci untuk menghalang bedsore. Jadi semasa Perawatan harus mengubah kedudukan pesakit, selalunya 2-3h bagi satu-satu masa. Apabila bertukar lebih harus mengelak daripada seret, tarik, tolak, dalam kes kulit lelasan. Sofitel harus memastikan kedut dan bersih dan cucian. Terutamanya menjaga kulit yang bersih dan kering. Di samping itu, kegagalan buah pinggang yang kronik pesakit perlu segerak mengambil mandian sudu, kembali gosok dan urut tempatan untuk mempromosikan tempatan darah CI Rculation dan mencegah bedsore. Jika pesakit mempunyai bedsore, tugas pencegahan jangkitan kulit ialah menginap terutamanya. Tempatan boleh menampung dengan sinar inframerah atau kerengsaan cahaya tegak, dibuat luka kering dan peredaran darah, mengekalkan di Tiyatien bagi menggantikan tisu granulation luka. Pada masa itu lampu, menghormati tempatan syarat dalam kes scald.

Kandungan kata sifat diperkenalkan abound masalah adalah, bagaimana anda akan penjagaan kulit untuk kegagalan buah pinggang kronik.

Diingat kemuka Profesor: perlu pergi ke Shetty biasa perlu periksa Bilakah pesakit merasa ketidakselesaan sesetengah sekali saintifik Keadaan perlu pergi ke satu masa, memakai t kelewatan keadaan dan terlepas peluang rawatan yang terbaik.

Sebelum ini:TIDAK

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk mencegah kegagalan buah pinggang?

Tag: kegagalan buah pinggang tanda-tanda kegagalan buah pinggang Kulit

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat