WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > Kegagalan buah pinggang Prognosis >

Pesakit penyakit buah pinggang Medicare dan Medicaid dadah rebat

2018-01-08 01:13

Pesakit penyakit buah pinggang Medicare dan Medicaid dadah rebatPenyakit buah pinggang kronik (CKD) masyarakat haruslah menyokong Medicaredan Medicaid dadah rebat

Senator Amerika Syarikat Rockefeller dan wakil AS Waxman diperkenalkan undang-undang yang memerlukan dadah pengilang untuk membayar Rebat untuk ubat-ubatan yang digunakan oleh individu-individu yang dually layak untuk kedua-dua Medicare dan Medicaid dan bagi orang-orang yang menerima dalam Medicare subsidi berpendapatan rendah bahagian D (LIS), simpanan ubat Medicare bertindak (S. 740, H.R. 1588).

Medicare bahagian D manfaat kos dijangka berkembang pada kadar tahunan purata sebanyak hampir 10 peratus melalui 2021 yang akan meningkatkan beban kos yang dipikul oleh enrollees dan pembayar cukai.

Pada asasnya, undang-undang mencadangkan supaya Kerajaan Persekutuan untuk berunding harga ubat-ubatan Medicare dan memerlukan Syarikat ubat-ubatan untuk memulihkan diskaun bagi individu berpendapatan rendah kerana beberapa sebab, termasuk:

Rebat dadah membuat penjimatan ketara untuk Medicare program, tanpa perpindahan bayaran kepada waris.

Medicare perlu mendapatkan harga yang terbaik untuk ubat-ubatan yang ia pembelian bagi waris semua, terutamanya bagi mereka yang mempunyai pendapatanyang rendah.

Dadah pengilang telah makmur apabila mereka membayar rebet untuk ubat-ubatan yang digunakan oleh Medicare-Medicaid dwi layak sebelum laluan Akta pemodenan Medicare 2003, jadi mengambil semula diskaun yang akan mempunyai kesan yang boleh diabaikan harga ubat secara keseluruhan.

Undian Kebangsaan menunjukkan bahawa kebanyakan rakyat Amerika, merentasi garisan parti, menyokong membolehkan Kerajaan Persekutuan untuk berundingdengan syarikat-syarikat ubat sebagai satu cara untuk menurunkan kos ubat-ubatan preskripsi.

Pada masa Bilakah penggubal dasar sedang mencari cara untuk menurunkan defisit Persekutuan dan penjagaan kesihatan keseluruhan perbelanjaan, cadangan-cadangan yang boleh mengurangkan kos Medicare ubat tidak boleh diambil ringan. Membolehkan Kerajaan Persekutuan untuk berunding bagi harga ubat-ubatan Medicare lebih rendah dan mengambil semula diskaun bagi waris berpendapatan rendah akal kerana ia menjimatkan wang tanpa peralihan bayaran kepada warisdan mempunyai sokongan awam yang luas.

Walaupun buah pinggang Hospital di china memahami yang penting perlu menghabiskan Medicare dolar dengan bijak dan mengurangkan negara perbelanjaan perubatan secara umumnya anda sekiranya mahu memastikan bahawa Kongres tidak bukan semata-mata meminta masyarakat buah pinggang untuk membayar lebih atau menggubal berbahaya potongan faedah-faedah Medicare.

Oleh itu, buah pinggang Hospital di china menggalakkan anda untuk menyokong undang-undang ini, yang menekankan sebaliknya diteliti mengurangkan kos dan menjimatkan hampir as $141 bilion dalam tempoh 10 tahun tanpa memberi kesan negatif kepada manfaat Medicare bahagian D anda.

Sebelum ini:Kehidupan yang memenuhi untuk pesakit penyakit ginjal kronik

Artikel seterusnya:Penyakit buah pinggang kronik (CKD) pesakit mengatasi kemurungan

Tag: buah pinggang ubat-ubatan Kos penyakit

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat