WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > Kegagalan buah pinggang Prognosis >

Apa harus mengelak daripada pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang?

2017-12-23 19:07

Apa harus mengelak daripada pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang?Limau gedang

Menurut perubatan tradisional Cina, limau gedang memiliki bersifat sejuk. Bagi kegagalan buah pinggang pesakit yang hadir rasa loya dan muntah-muntah harus mengelak daripada. Di samping itu, limau gedang mengandungi flavonoid, yang akan menghalang metabolisme dadah dalam hati. Akibatnya, ia berhenti penyerapan ubat.Oleh itu, terapi terapi terjejas. Sementara itu, limau gedang mengandungi banyak kalium. Kalium yang tinggi meningkatkan beban kepada buah pinggang.

Starfruit

Starfruit mengandungi banyak bahan nutrien yang tambahan perlu vitamin dan bahan-bahan Velioglu. Walau bagaimanapun, ia tidak ancaman besar kepada penyakitkegagalan buah pinggang. Pesakit akan menunjukkan hiccup berterusan, dan bahkan mati serangan sawan yang disebabkan oleh pengambilan starfruit.

Kadmium

Kadmium milik logam yang jarang berlaku. Ia menyebabkan kemudaratan kepada buah pinggang. Oleh itu, dalam kehidupan seharian, pesakit perlu memberi perhatiankepada cadmuim. Menjauhkan diri dari bahan-bahan dan makanan yang seperti sebuah kandungan tinggi kadmium. Kadmium adalah juzuk yang penting racun serangga, tayar getah, plastik dan dope. Di samping itu, ia juga terdapat dalam makanan tertentu, seperti hati haiwan, haiwan buah pinggang, flatfish, kupang, scallop dan Tiram.

Sebelum ini:Prinsip-prinsip latihan untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang

Artikel seterusnya:Kegagalan buah pinggang yang kronik boleh membawa kepada kegagalan "seks"?

Tag: kegagalan buah pinggang Mengelakkan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat