WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > Kegagalan buah pinggang Prognosis >

Prinsip-prinsip latihan untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang

2017-12-22 19:26

Prinsip-prinsip latihan untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggangRamai pesakit nephropathy menganggap bahawa aktiviti-aktiviti yang lebih berat ia mengambil masa, lebih baik untuk memperbaiki keadaan mereka. Walau bagaimanapun, ia adalah benar-benar salah. Intensiti senaman perlu ringan. Menghantar pesakit ginjal ketidakcukupan contohnya. Biasanya, aktiviti-aktiviti berat membuat darahdalam air kencing meningkat, yang aggravates keadaan. Jadi pesakit nephropathy adalah lebih baik untuk mengikuti beberapa prinsip untuk latihan.

Mengambil beberapa senaman ringan

Senaman ringan, seperti Taiqi, berjalan dan berjoging, bukan sahaja meningkatkanperedaran darah, tetapi juga menguatkan imuniti itu. Ia banyak menyumbang kepada rawatan penyakit buah pinggang.

Memastikan tidur yang cukup

Cukup tidur perkara-perkara yang banyak dalam memperbaiki keadaan. Tidak tinggal sehingga. Sebelum pergi tidur, elakkan mengambil makanan pedas atau berlebihan. Jika tidak, ia cenderung untuk mendorong masalah gastrousus.

Kekalkan suasana positif

Sesetengah pesakit bosan untuk proses rawatan yang panjang. Mereka adalah mudah untuk mendapatkan kemarahan. Walau bagaimanapun, ianya tidak memberi manfaat kepada pemulihan. Laraskan sikap mental untuk keadaan yang terbaik. Moodyang positif membantu memperbaiki keadaan.

Mengambil beberapa makanan ringan apabila mengambil latihan

Makanan ringan boleh menambah kalori yang boleh dimakan semasa bersenam. Tambahan lagi, ia menghalang kemunculan hipoglisemia.

Di samping itu, perlu diet yang perisian. Arak, makanan yang pedas, makanan berminyak dan makanan laut yang harus dihadkan.

Sebelum ini:Ketidakcukupan ginjal dan berjaga-jaga

Artikel seterusnya:Apa harus mengelak daripada pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang?

Tag: kegagalan buah pinggang Menjalankan Prognosis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat