WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > Kegagalan buah pinggang Prognosis >

Pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang peringkat akhir juga boleh pergi melancong!

2017-12-21 19:55

Pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang peringkat akhir juga boleh pergi melancong!Pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang peringkat akhir juga boleh pergi melancong! Untuk pesakit kegagalan buah pinggang peringkat akhir, rakyat biasa selalunyamempunyai kesan sedemikian: berwarna perang gelap ekspresi wajah, hitam, mata tanpa Tuhan, lemah dari segi fizikal dan edema, wajah sakit. Tidur sepanjang hari dan dusta di katil. Dan mahu pergi ke perjalanan? Jangan main-main, selepas keputusan pemindahan buah pinggang atau boleh dapat, tetapi pesakit yang akan berhati-hati untuk penyakit menjadi lebih teruk.

Dengan perkembangan teknologi, dialisis teknikal membuat kemajuan yang besar, kini akhir peringkat kegagalan buah pinggang pesakit kelihatan seperti orang biasa, mereka boleh mempunyai kehidupan normal, kerja dan rehat, awda tidak dapat menemui beliau adalah seorang pesakit.

Seseorang mungkin meragui, dialisis untuk meringankan penyakit, tetapi perjalananpergi jauh dari sini, apa yang perlu dilakukan jika menghadapi masalah di bahagianluar. Ini telah diselesaikan, sebagai perkembangan pesat teknologi maklumat, Antarabangsa komunikasi semakin kerap, kebanyakan negara-negara dari dunia teknologi dialisis asas boleh mencapai konsisten, ini benar-benar menyelesaikan masalah pelancongan dialisis, juga membuat pesakit kegagalan buah pinggang peringkat akhirmengembara ke luar negara menjadi kenyataan.

Bolehkah pesakit-pesakit dengan buah pinggang secara mengambil senaman?

Jika pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggang tidak tinggal di atas katil sepanjang hari, sewajarnya mengambil senaman sememangnya baik untuk pesakit, pesakit-pesakit dengan buah pinggang secara mengambil senaman harus mengikut had umur, keadaan dan Perlembagaan, jika tidak, ia akan exacerbation keadaan pesakit.

Jika pesakit muncul berikutan keadaan, kami tidak mengesyorkan pesakit mengambil senaman, mereka perlu meningkatkan masa rehat.

1. pesakit dengan pening, sakit kepala, muntah-muntah tanda-tanda.

2. akut kegagalan buah pinggang dan pesakit ketidakcukupan buah pinggang yangkronik pada peringkat pertengahan atau akhir.

3. pesakit mempunyai paru-paru jangkitan atau kegagalan jantung persiapan untuksesak nafas, batuk, simptom flustered dan lain-lain.

4. mengurangkan edema hujung dan sistemik edema pesakit.

5. awal peringkat akut Nefritis, hematuria, oliguria dan edema gejala-gejala

6. buah pinggang penyakit yang disebabkan oleh tekanan darah tinggi yang sederhana atau teruk.

Sebelum ini:Bagaimana untuk mencegah kegagalan buah pinggang?

Artikel seterusnya:Ketidakcukupan ginjal dan berjaga-jaga

Tag: kegagalan buah pinggang Prognosis kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat