WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > IgA nephropathy > IgA nephropathy Prognosis >

Bagaimana untuk mencegah kambuh IgA Nephropathy

2018-08-08 11:18

Bagaimana untuk mencegah kambuh IgA NephropathyPada Ogos 2014, Zhang Weibao, pesakit penyakit ginjal IgA, datang ke Shijiazhuang Hospital penyakit buah pinggang. Sebelum datang ke sini, dia sedang menderita fron kambuh kerana penyakit ini, tetapi sekarang, dia tidak perlu bimbang tentang hal itu apa-apa lagi. Seterusnya, marilah kita telah melihat bagaimana untuk mencegah kambuh IgA penyakit buah pinggang?

Zhang telah mengalami kambuh IgA Nephropathy untuk masa yang lama, berat badannya sehingga 100 kg disebabkan oleh penyimpanan air, manakala tekanan darah beliau pergi tahap tinggi. Semua perkara-perkara tersebut membuat kacang kanak-kanak lelaki ini, dia hanya berumur 21 tahun.

Di hospital tempatan beliau doktor memberinya hormonotherapy dan immunosuppressor untuk mengawal penyakit ini. Kedua-dua mereka boleh membantu untuk melegakan gejala-gejala, tetapi mereka akan Kurangkan imuniti dalam badan kita, jadi dia mudah untuk mendapatkan sejuk. Yang lebih buruk, kedua-dua kaedah tersebut tidak boleh menyembuhkan penyakit ini tetapi hanya boleh mengawal ia dalam masa yang singkat.

Selepas beliau datang ke hospital kami, doktor memberinya ubat herba sesetengah Cina, seperti terapi mandian kaki, Osmotherapy perubatan mikro-Cina dan campuran Maikang bagi menggantikan Hormonotherapy dan immunosuppressor. Selepas seminggu, rawatan, penyakit beliau bertukar juga jelas.

Semua terapi yang kita gunakan, terutamanya mikro-Cina ubat Osmotherapy mempunyai kesan penyembuhan yang luar biasa dalam mengubati penyakit buah pinggang IgA. Mereka boleh memperbaiki fungsi buah pinggang dengan membaiki tisu-tisu buah pinggang rosak dan melindungi saki-baki orang-orang, oleh itu untuk mengelakkan kambuh penyakit ini.

Sebelum ini:Apakah hayat pesakit dengan peringkat 5 IgA Nephropathy

Artikel seterusnya:TIDAK

Tag: IgA nephropathy

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat