WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > IgA nephropathy > IgA nephropathy gejala >

Apa kena mengena dengan IgA Nephropathy

2018-09-12 09:48

Apa kena mengena dengan IgA NephropathyIgA Nephropathy ada penyakit buah pinggang biasa di mana pesakit akan mempunyai terlalu banyak penderitaan yang disebabkan oleh kerosakan buah pinggang. Oleh itu, apa kena mengena dengan IgA nephropathy?

Jujur, pesakit penyakit buah pinggang perlu mengambil yang baik planed diet dan gaya hidup less untuk melambatkan pembangunan buah pinggang. Supaya mereka boleh mengandungi untuk hidup normal untuk masa yang lama. Tetapi, sesetengah pesakit nephropathy IgA akan membayar kurang diberi perhatian untuk rawatan-rawatan yang boleh memulihkan fungsi buah pinggang kerana mereka berfikir bahawa pemindahan buah pinggang hanya boleh menyelamatkan mereka.

Di sini saya akan memberitahu anda bahawa ubat-ubatan Cina boleh mengambil kesan yang besar terhadap merawat IgA nephropathy.

Dalam keadaan IgA nephropathy, banyak protein akan bocor ke dalam air kencing dan badan kiri serta pelbagai toksin dan bahan buangan yang perlu disingkirkan dari badan dengan buah pinggang akan dibina dalam badan. Apa yang lebih, ini boleh membawa kepada imuniti yang rendah dan didepositkan toksin dan bahan buangan akan mencederakan buah pinggang dan mengurangkan fungsi rawatan yang lain. Dalam kes ini, pesakit boleh mengambil terapi membuang toksin dan bukannya dialisis untuk bersih dari segala toksin dan bahan buangan dari badan. Berbanding dengan dialisis, ia mempunyai kesan sampingan yang kurang dan ia boleh melindungi buah pinggang dari kerosakan selanjutnya.

Sementara itu, pesakit juga boleh menerima Osmotherapy perubatan mikro-Cina untuk menggalakkan peredaran darah dan memulihkan fungsi buah pinggang.

Apabila buah pinggang dipulihkan, IgA nephropathy pesakit boleh menjalani kehidupan berkualiti dan pemindahan buah pinggang atau dialisis boleh ditolak.

Sebelum ini:Boleh IgA Nephropathy menyebabkan botak

Artikel seterusnya:TIDAK

Tag: IgA nephropathy

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat