WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Sindrom nefrotik > Gejala Sindrom Nefrotik >

Mikro-Cina perubatan Osmotherapy rawatan semulajadi untuk FSGS

2018-07-25 17:19

Mikro-Cina perubatan Osmotherapy rawatan semulajadi untuk FSGSFSGS adalah seorang biasa utama glomerular penyakit kedua-dua kanak-kanak dan dewasa, tanpa rawatan yang berkesan, ia akan membawa kepada kegagalan buah pinggang. Oleh itu, titik penting untuk pesakit dengan penyakit ini adalah untuk mencari satu rawatan berkesan sebelum ia pergi lebih teruk. Osmotherapy mikro-Cina ubat-ubatan sebagai rawatan semulajadi untuk FSGS, ianya sangat berguna untuk merawat FSGS.

Bagaimana untuk merawat FSGS?

Kajian klinikal telah mendedahkan bahawa punca asas FSGS termasuk penggunaan heroin, HIV, masalah genetik yang diwarisi, obesiti, nephropathy refluks dan penyakit sel sabit. Semua sebab-sebab ini akhirnya membawa kepada tisu parut pada bahagian-bahagian buah pinggang yang dipanggil glomeruli yang berfungsi sebagai penapis. Sebaik sahaja glomeruli tidak boleh menapis bahan buangan daripada darah biasanya, terlalu banyak bahan buangan akan membina di dalam darah dan kadang-kadang banyak protein akan dilepaskan daripada badan melalui air kencing. Ini seterusnya akan menimbulkan kerosakan buah pinggang. Dengan itu, rawatan yang terbaik adalah untuk mencegah kerosakan buah pinggang lebih lanjut dan membaiki sebahagian glomeruli yang rosak sahaja tetapi tidak necrotic.

Bagaimana Micro-Cina perubatan Osmotherapy boleh merawat FSGS?

Dengan intipati Perubatan Cina tradisional dan ubat-ubatan barat, mikro-Cina ubat Osmotherapy digunakan dalam dua fasa. Yang pertama adalah dengan menggunakan ubat-ubatan herba permohonan luar. Menghancurkan herba ini untuk menempatkan mereka dalam dua beg dan letakkan beg ini dua di bawah belakang pesakit adalah proses kasar. Ubat-ubatan herba ini akan dapat mengembangkan saluran darah, meningkatkan peredaran darah dan meningkatkan pengaliran darah dalam buah pinggang, jadi lebih banyak sampah akan dihapuskan dari badan dan pemakanan yang lebih banyak akan dibawa ke sel-sel rosak buah pinggang. Terdapat syak bahawa ubat-ubatan herba permohonan luar membuka persekitaran dalaman yang baik untuk rawatan berikut.

Langkah kedua adalah dengan menggunakan ubat-ubatan herba mengambil lisan. Seperti yang kita semua tahu, ubatan herba mempunyai kesan yang besar dalam mengawal selia sistem imun pesakit dan meningkatkan keupayaan self-curative pesakit. Dengan sistem imun yang normal dan pemakanan yang mencukupi, sel-sel rosak buah pinggang akan memulihkan untuk bekerja secara beransur-ansur.

Sebelum ini:Osmotherapy mikro-Cina perubatan untuk penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Berapa lama pesakit boleh hidup dengan fungsi buah pinggang 20% di FSGS

Tag: FSGS

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat