WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Sindrom nefrotik > Gejala Sindrom Nefrotik >

Osmotherapy mikro-Cina perubatan untuk penyakit buah pinggang

2018-06-23 14:52

Osmotherapy mikro-Cina perubatan untuk penyakit buah pinggangOsmotherapy perubatan mikro-Cina adalah terapi semulajadi yang maju yang berasaskan perubatan herba Cina. Ia adalah aplikasi luaran dan digunakan untuk penyakit buah pinggang khususnya. Oleh kerana pemakaiannya yang Luaran, ia mengelakkan rasa pahit ubat herba tradisional berjaya.

Osmotherapy perubatan mikro-Cina bukanlah herba yang sederhana, tetapi satu prosedur perubatan yang mana herba Cina yang berbeza digunakan luaran untuk memperbaiki keadaan buah pinggang. Berbanding dengan Cina perubatan tradisional (TCM), mikro-Cina perubatan Osmotherapy bekerja lebih berkesan dan cepat. Lebih penting lagi, ia menyebabkan ketidakselesaan tiada dan semasa proses rawatan keseluruhan, apa yang pesakit perlu lakukan adalah untuk berbaring di atas katil selama 40 minit.

Pesakit penyakit ginjal asing menggambarkan Osmotherapy perubatan mikro-Cina sebagai Cina urut, sangat selesa. Ia bertujuan membaiki kerosakan buah pinggang dan pulih fungsi buah pinggang oleh anti keradangan, anti pembekuan, kemusnahan, meluaskan saluran darah, menggalakkan peredaran darah, mengeluarkan darah stasis, menyediakan Pemakanan buah pinggang rosak dan mempromosikan DNA Replikasi sel sedia ada yang rosak.

Secara umum, selepas satu bulan rawatan Osmotherapy Perubatan Cina mikro, pesakit akan mendapat kesan rawatan yang jelas dan peningkatan dalam tahap GFR, yang merupakan sebab mengapa pesakit penyakit buah pinggang semakin asing datang untuk menerima. Apabila pesakit asing melakukan Osmotherapy perubatan mikro-Cina di rumah mereka sendiri, doktor akan sentiasa memberi mereka panggilan untuk melihat bagaimana keadaan mereka akan berlaku. Selepas buah pinggang fungsi meningkat ke tahap tertentu yang boleh memberitahu dialisis boleh berkesan dielakkan atau berhenti, maka pesakit boleh berhenti menggunakan mikro-Cina perubatan Osmotherapy.

Pesakit hanya perlu membelanjakan kira-kira 30-45min berbaring di atas katil setiap hari untuk melakukan Osmotherapy perubatan mikro-Cina. Pesakit asing menggambarkannya sebagai Cina urut, sangat selesa.

Sebelum ini:Apa yang menyebabkan keletihan di FSGS

Artikel seterusnya:Mikro-Cina perubatan Osmotherapy rawatan semulajadi untuk FSGS

Tag: penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat