WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Sindrom nefrotik > Gejala Sindrom Nefrotik >

Komplikasi dari Sindrom nephrotic

2017-12-15 23:29

Komplikasi dari Sindrom nephroticJangkitan dan protin seimbang, pucuk imun dan glucocorticoid. Perintah biasa jangkitan tapak itu saluran pernafasan, saluran kencing dan kulit. Jangkitan adalah komplikasi biasa nephrotic Sindrom, disebabkan oleh pencipta glucocorticoid, manifestasi klinikal daripada Jangkitan adalah tidak jelas, walaupun terdapat banyak jenis antibiotik yang disediakan, tetapi jika rawatan adalah tidak tepat pada masanya atau tidak Lengkap, jangkitan tetap terkemuka diperbadankan Nephrotic Sindrom adalah salah satu punca utama berulang dan penyembuhan dinaik taraf Bertambah, Abi yang menyebabkan kematian, sepatutnya adalah sangat membayar kepada.

NonBlank, kaedah temubual dan Embolisme komplikasi akibat viskositi darah meningkat dan darah tumpuan; Di samping itu, kerana kehilangan protein dalam air kencing, dan pampasan hati-protein sintesis dapat dengan sebabnya, Anticoagulation dan fibrinolysis ketidakseimbangan; Sindrom nephrotic dan darah hyperthyroidism, diuretics glucocorticoid dan hormon mempunyai tambahan memburukkan Hypercoagulability. Oleh itu, terdedah kepada komplikasi kaedah temubual dan Embolisme, termasuk kaedah temubual urat renal nephrotic Sindrom adalah yang paling Biasa (kadar insiden sebanyak kira-kira 10% - 50%, banyak 3/4 borang kes, tidak kronik klinikal); Kaedah temubual dan Embolisme komplikasi penting dipetik untuk Sindrom nephrotic secara langsung menjejaskan rawatan dan Prognosis Sindrom.

Tiga, kegagalan buah pinggang akut pada pesakit dengan sindrom nephrotic boleh dikurangkan kerana kekurangan darah-jumlah keberkesanan dan Aliran darah ginjal, induced prerenal azotemia. Selepas pembesaran, diuretik yang boleh dipulihkan. Bilangan kes-kes kegagalan buah pinggang akut, terutama dalam majoriti minimum Sgt Tukar nephropathy, ada incen tidak jelas format, dimanifestasikan sebagai oliguria atau air kencing Luqman, pengembangan diuretik. Biopsy ginjal yang menunjukkan sedikit luka-luka glomerular, meresap ruang-antara edema interstitium ginjal, sel normal atau separa Kemerosotan dan nekrosis tubules buah pinggang, dan jumlah SCM tubules protein dalam buah pinggang lumen. Mekanisme bagi kegagalan buah pinggang akut adalah tidak diketahui, mungkin dengan buah pinggang ruang-antara penyakit edema untuk buah pinggang tiub dan sebilangan SCM hi GH tekanan YouTube sekatan tubules buah pinggang, iaitu perubahan pembentukan dalam tubules buah pinggang yang disebabkan oleh tekanan darah tinggi, kadar glomerular penapisan menurun tiba-tiba, dan boleh menyebabkan kerosakan buah pinggang, tiub sel epitelium, nekrosis, membawa kepada akut Kegagalan buah pinggang.

Loko, protein dan metabolisme lemak gangguan hypoproteinemia jangka panjang boleh membawa kepada zat makanan di kanak-kanak, menggantikan terencat; Pengurangan immunoglobulin yang disebabkan oleh imuniti yang rendah, terdedah kepada jangkitan; Kehilangan protein mengikat logam boleh kekurangan unsur-unsur surih; Endokrin hormon boleh menyebabkan gangguan endokrin dengan kekurangan; Protein mengikat ubat boleh mengurangkan kesan beberapa ubat bagi pihak dinamik, kesan keberkesanan ubat-ubatan. Menggalakkan glomerular sklerosis dan tubulointerstitial luka-luka, menggalakkan untuk perkembangan buah pinggang kronik.

Sebelum ini:Jenis-jenis patologi dan klinikal Sindrom nephrotic utama

Artikel seterusnya:Sindrom nephrotic dan Dyslipidemia

Tag: Komplikasi Nephrotic Sindrom Sindrom nephrotic komplikasi

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat