WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Sindrom nefrotik > Gejala Sindrom Nefrotik >

Berapa lama pesakit boleh hidup dengan fungsi buah pinggang 20% di FSGS

2018-07-31 11:38

Berapa lama pesakit boleh hidup dengan fungsi buah pinggang 20% di FSGSBerapa lama pesakit boleh hidup dengan fungsi buah pinggang 20% di FSGS? Bagi pesakit dengan FSGS jangka hayat mereka akan menurun seperti kemerosotan fungsi buah pinggang, Walau bagaimanapun, dengan betul dan tepat pada masanya treament boleh membantu mereka hidup lebih lama.

Apakah fungsi buah pinggang 20% dalam penyakit buah pinggang FSGS bermakna?

Penghidap gangguan ini telah berkembang menjadi chornic 4 peringkat penyakit buah pinggang dengan teruk keupayaan buah pinggang. Sebagai penurunan fungsi buah pinggang, bahan buangan dan toksin yang terkumpul di dalam darah, menyebabkan suatu keadaan yang dikenali sebagai "uremia." Pada peringkat ini, simptom-simptom seperti protein dalam air kencing, anemia, tekanan darah tinggi, bengkak atau edema, dan sebagainya akan berlaku. Ianya mungkin seseorang yang mempunyai penyakit ini akan memerlukan dialisis atau pemindahan dalam masa terdekat.

Berapa lama pesakit boleh hidup dengan fungsi buah pinggang 20% di FSGS?

Dengan mengambil rawatan yang berkesan dan tepat pada masanya, pesakit dengan penyakit buah pinggang ini boleh menghentikan penyakit itu satu kemerosotan serta meningkatkan fungsi buah pinggang. Dengan cara ini, pesakit boleh menjalani kehidupan normal, panjang.

Setakat ini, rawatan yang paling berkesan untuk penyakit buah pinggang ini adalah ubat herba yang dikenali sebagai Micro-Cina perubatan Osmotherapy.

Sebagai satu pendekatan yang holistik untuk fungsi buah pinggang 20% dalam penyakit buah pinggang FSGS, Micro-Cina ubat Osmotherapy bukan sahaja boleh bekerja untuk menghapuskan gejala-gejala tetapi juga berkesan untuk membaiki sel-sel intrinsik buah pinggang terjejas dan memulihkan fungsi buah pinggang secara keseluruhan. Lama-kelamaan, keupayaan buah pinggang akan mendapatkan dibangkitkan secara semula jadi.

Sebelum ini:Mikro-Cina perubatan Osmotherapy rawatan semulajadi untuk FSGS

Artikel seterusnya:Lima punca gangguan zat makanan dalam Nephrotic Sindrom

Tag: Fungsi buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat