WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Gejala Penyakit Ginjal >

Bengkak kaki dan pesakit penyakit buah pinggang

2017-12-28 23:28

Bengkak kaki dan pesakit penyakit buah pinggangPenyakit buah pinggang seperti Sindrom nephrotic, kecederaan akut buah pinggang dan penyakit buah pinggang kronik. Keadaan di mana terdapat tahap rendah protein.

Ia tidak meliputi pelbagai pilihan, bukan? Kedua-dua kaki atau satu kaki boleh bengkak. Jika kedua-dua kaki, ia boleh menjadi simetri atau lebih teruk lagi secaramengiring. Bahagian-bahagian tertentu di kaki pengeluaran boleh bengkak, ataukaki-pengeluaran keseluruhan. Ia boleh datang tiba-tiba atau beransur-ansur. Iaboleh berada di sana sepanjang masa, atau ia boleh datang dan pergi. Ia bolehmenyakitkan atau tidak. Mengambil kira semua perkara ini akan membantu sempit turun sebab mungkin.

Kebiasaannya bengkak datang dari cecair di dalam ruang antara sel-sel pada kaki, dan apabila ini berlaku ia dipanggil ia bukan. Ia dipanggil ia bukan sumuran jikapenyok dibuat apabila awda tekan dengan hujung jari anda kekal dalam kulit selepas anda telah mengambil di hujung jari kaki.

Kadang-kadang ia adalah jelas... anda akan tersandung dalam permainan bola sepak, atau anda jatuh ke atas batu untuk turapan yang tidak sekata, dan kaki andadengan serta-merta menyakitkan, dan swells tidak lama kemudian. Sama ada anda mempunyai yang terseliuh atau anda telah patah tulang. Tapi dalam situasi lain,kedua-dua kaki secara beransur-ansur menjadi bengkak seminggu atau sebulan,jangan menyakiti, dan anda tidak mempunyai idea di mana bengkak telah datang dari.

Jika kedua-dua kaki bengkak ke tahap yang sama, ini adalah mungkin ia bukan. Terdapat pelbagai sebab, termasuk:

Kehamilan.

Haba.

Masalah dengan fungsi jantung (kegagalan jantung).

Anemia.

Masalah buah pinggang atau hati.

Kesan-kesan sampingan ubat-ubat tertentu.

Sebelum ini:Proteinuria dan penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Anemia penyakit ginjal kronik

Tag: Kaki bengkak penyakit buah pinggang gejala-gejala

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat