WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > Gejala penyakit ginjal polikistik >

Langkah berjaga-jaga Loko bagi pesakit ginjal polycystic

2017-12-15 23:49

Langkah berjaga-jaga Loko bagi pesakit ginjal polycystic polycysticPenyakit ginjal Polycystic sebagai tambahan kepada keperluan untuk rawatan tepat pada masanya dan munasabah Penyakit dalam tepat pada masanya untuk memperbaiki atau rawatan, pesakit penyakit ginjal polycystic perlu memberi perhatian Tempat:

Pencegahan selsema: menderita penyakit ginjal polycystic kepada pesakit dengan penyakit buah pinggang yang sangat menyakitkan, kerana dengan Penyakit buah pinggang yang lain tidak mahouve itu, penyakit ginjal polycystic adalah sebuah sepanjang hayat genetik-penyakit, dengan diiringi oleh seumur hidup, Eve n jika perhatian tambahan, kebolehcapaian bertimbang rasa yang lebih, misalnya boleh tidak berhenti dengan sista semula memasuki untuk besarkan objektif. Pada saya, seperti mengalami sejuk, sejuk terutamanya berulang-ulang akan menjadikan kerosakan buah pinggang penyakit ginjal polycystic Meningkat satu, main bertambah teruk kemerosotan, tetapi juga mempercepatkan perkembangan kecederaan buah pinggang.

Mengawal DIET: A munasabah untuk merawat pesakit dengan diet penyakit ginjal polycystic pada kemerosotan perkembangan Fungsi buah pinggang adalah amat penting. Pengambilan 2 hingga 3 gram/day Diet garam yang rendah penggunaan garam kerja sentiasa wajar, Makan alat kelui kalium, fosforus, diet rendah protein, rendah FA T diet, Makan lebih banyak kaya dengan vitamin dan menanam purata Nikkei Tokyo secara serat, kekalkan diet, najis.

Pencegahan trauma: ginjal polycystic sista semula memasuki ke bengkak, akan membawa kepada sista yang meningkat, tekanan memaksa 's Buah pinggang juga akan meningkat, meningkat antara perut. Seperti mana-mana trauma yang sedikit, seperti sprains, lebam, jatuh, dan sebagainya akan dapat tekanan abdomen atau kecederaan luar Untuk sista tersebut kesan bengkak dan tekanan yang menggalakkan untuk pecah sista Au.

Mengawal tekanan darah: sebahagian besar penyakit ginjal polycystic pada pesakit dengan kemerosotan buah pinggang yang tidak dilaporkan kepada Kewujudan tekanan darah, kita panggil wakil Super penyakit ginjal Polycystic telah kejadian hipertensi akan mempercepatkan Kemunculan kerosakan buah pinggang, manakala tekanan darah tinggi akan Herat dan kerosakan serebrovaskular, buah pinggang polycystic Berkaitan dengan serebrovaskular perpecahan yang disebabkan oleh angin ahmar dan komplikasi lain siasatan Kemerosotan fungsi buah pinggang, mencegah komplikasi adalah penting. Kata sifat mata, terutamanya selepas rawatan pesakit dengan penyakit ginjal polycystic, boleh meningkatkan TR di Eatment bertambah, untuk mencapai tujuan rawatan.

Sebelum ini:Gejala-gejala penyakit ginjal polycystic

Artikel seterusnya:Apakah punca utama penyakit ginjal polycystic?

Tag: penyakit ginjal polycystic

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat