WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > Gejala penyakit ginjal polikistik >

Gejala-gejala penyakit ginjal polycystic

2017-12-15 23:47

Gejala-gejala penyakit ginjal polycysticGejala-gejala polycystic buah pinggang, pesakit untuk pemahaman gejala ginjal polycystic, Menghalang, di awal peringkat harus mencari komplikasi, mengelakkan uremia. Berikut adalah penjelasan pakar dalam:

1. tanda-tanda tambahan buah pinggang

Pesakit-pesakit dengan buah pinggang polycystic, peratus daripada pesakit mempunyai sista hati, sista cames tunggal atau ListBox, sista tersebut hati Mempunyai alat hepatomegaly beretika sahaja gejala-gejala jika anda mengambil fizikal. Kadar sista pankreas peratus, peratus pesakit mempunyai splenic-sista, sista ovari, Epididysim cames datang, Tiroid Keselamatan, arteri aneurysm, menambah kecederaan intrakranial aneurysm, perut aortic aneurysm atau torasik aortic aneurysm adalah juga penting Ungkapan-ungkapan.

2. gejala-gejala buah pinggang Intra

a) kencing tidak normal

Ungkapan utama adalah hematuresis atau proteinuria ini adalah salah satu tanda-tanda awal. Hematuresis boleh dibahagikan kepada hematuria mikroskopik atau hematuria kasar, adalah titik pesakit melebihi peratus, buah pinggang diperbesarkan Atau darah pesakit adalah titik yang lebih biasa. Proteinuria hampir titik pada setiap pesakit, kebanyakan di cahaya dan kemudian berterusan. Apabila terdapat jangkitan saluran kencing, air kencing mungkin mempunyai leukocyte, Evan Pyocyte.

b) tekanan darah tinggi

50-60 peratus pesakit mempunyai tekanan darah tinggi, dan boleh berkembang menjadi ketidakcukupan ginjal, tekanan darah tinggi daripada polycystic Pesakit buah pinggang terutamanya yang berkaitan dengan sistem angiotensin renin hyperthyroidism.

c) lumbago dan Stomachache

Sering mempunyai rasa tekanan dari belakang, kadang-kadang bon yang teruk. Pengekalan atau serangan berselang seli, kadang-kadang stomachache dan merebak ke bahagian belakang, dada, perut yang unggul dan pangkal paha, ia memburukkan lagi oleh Aktiviti, berjalan, duduk, dipaksa berbohong di Sofitel, pathogenesis bon ini boleh disebabkan oleh pembesaran buah pinggang dan pengembangan, Ketegangan MPS capsular buah pinggang meningkat atau menindas organ-organ berhampiran dan tarik penggantungan.

D) menumpukan perhatian fungsi buah pinggang Super delegasi telah menurun

Gejala utama pesakit ginjal polycystic adalah kelantangan Nokturia atau air kencing meningkat, tetapi pada tahap yang ringan, ia datang di Earl Y peringkat ginjal polycystic.

Sebelum ini:Polycystic: Tidak anda Taman pelbagai penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Langkah berjaga-jaga Loko bagi pesakit ginjal polycystic

Tag: Gejala-gejala penyakit ginjal polycystic

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat