WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > Gejala penyakit ginjal polikistik >

Vitamin B3 ditemui untuk mengubati sista buah pinggang

2018-04-03 13:34

Vitamin B3 ditemui untuk mengubati sista buah pinggangVitamin B3 ditemui untuk mengubati sista buah pinggang dan boleh meningkatkan penyakit buah pinggang kronik (CKD) & panjang umur pesakit dialisis

Seperti kebanyakan penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit tahu semua terlalu baik, sista pada buah pinggang akan kejadian yang umum dan sangat menakutkan. Sista yang secara asasnya MPS berisi cecair. Walaupun pesakit penyakit ginjal Polycystic (buah pinggang sista yang tumbuh dan membiak secara perlahan-lahan dari masa ke masa) perlu menangani sista buah pinggang untuk sebahagian besar kehidupan mereka, kegagalan buah pinggang "Chronic (terutamanya dalam pesakit penyelenggaraan hemodialisis atau dialisis Peritoneal) adalah sering dikaitkan dengan pembangunan pelbagai buah pinggang sista, biasanya kurang daripada 0.5 cm dalam diameter tetapi yang boleh menjadi sebesar 2 hingga 3 cm, "menurut Dr. Arlene B Chapman (University of Chicago) dan rakan-rakan penyelidikan beliau. Sista ini boleh menyebabkan jangkitan, demam, sakit belakang dan tumor kanser buah pinggang. Walau bagaimanapun, University of Kentucky telah mendapati bahawa vitamin B3 membantu secara semulajadi menghalang pembentukan dan pertumbuhan sista yang berbahaya.

Mari kita menjadi jelas, memperoleh penyakit buah pinggang fibrosis adalah tidak sama seperti penyakit ginjal Polycystic. Tidak seperti diperolehi fibrosis, penyakit ginjal, penyakit ginjal Polycystic merupakan satu gangguan genetik atau diwarisi. Namun, Institut Diabetes negara dan penghadaman dan penyakit buah pinggang menyatakan bahawa, "Almost 60% dari orang-orang yang mengalami dialisis selama 2 hingga 4 membangunkan diperolehi penyakit buah pinggang fibrosis dan kira-kira 90% daripada pesakit dialisis selama 8 tahun atau lebih membangunkan fibrosis diperolehi Penyakit buah pinggang. "

Tumor boleh jadi Benigna (bukan kanser) atau malignan (kanser). Walaupun kebanyakan sista Benigna, sista beberapa mungkin ketumbuhan dan ini boleh menjadi malignan yang berpotensi. Selain itu, pesakit-pesakit penyakit ginjal Polycystic mesti berdepan dengan semakin berkembang kantung pada buah pinggang mereka yang menyebabkan mereka kehilangan fungsi, perlu mula dialisis, dan hidup dalam ketidakselesaan Malar (kadang-kadang mempunyai buah pinggang saiz footballs dan sukar untuk duduk dan berdiri).

Ini adalah mengapa ia adalah berita baik yang Dr. Xiaogang Li (Universiti Kentucky) dan rakan-rakan telah dapat menunjukkan bahawa vitamin B3 diperlahankan pembentukan sista dan diambil semula fungsi buah pinggang di tetikus. Terutama menarik, vitamin B3 adalah tambahan biasa digunakan dengan ketoksikan sedikit dilaporkan dan Li harapan bahawa usaha-usaha untuk menguji keberkesanannya dalam pesakit mungkin melangkau fasa awal percubaan-percubaan klinikal yang menguji keracunan pada manusia.

B3 juga boleh membantu meningkatkan panjang umur pesakit penyakit buah pinggang kronik dan dialisis (survival) kerana ia boleh merawat komplikasi biasa yang serius seperti kolesterol tinggi serta mengurangkan risiko serangan jantung dan lambat umum dan perubatan khususnya. Sumber-sumber baik vitamin B3 termasuk salmon, payudara Turki, cendawan, hati, tuna, kacang pis hijau dan daging lembu diberi makan rumput. Oleh itu, pesakit yang ingin memerangi sista atau hanya meningkatkan hasil kesihatan keseluruhan mereka boleh mempertimbangkan membincangkan dengan pasukan penjagaan kesihatan mereka penubuhan vitamin B3 ke dalam diet mereka.

Sebelum ini:Bagaimana untuk mengawal tekanan darah pada pesakit dengan penyakit ginjal polycystic?

Artikel seterusnya:Jus didapati sangat berkesan untuk pesakit-pesakit dialisis

Tag: Vitamin B3 rawatan buah pinggang sista

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat