WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > Gejala penyakit ginjal polikistik >

Bagaimana untuk menghalang sista buah pinggang 4.5cm yang tumbuh lebih besar

2018-08-27 09:11

Bagaimana untuk menghalang sista buah pinggang 4.5cm yang tumbuh lebih besar? Kelaziman sista (benign) tidak perlu dikeluarkan selagi tiada gejala-gejala lain, mempunyai pesakit buah pinggang tetapi sebaik sahaja sista adalah lebih besar daripada 4.5 cm ia akan membawa beberapa gejala dan membuat kerosakan buah pinggang dan organ-organ lain, jadi bagaimana untuk mencegah sista buah pinggang dari Kumpulan sayap yang lebih besar adalah satu masalah besar bagi pesakit sista buah pinggang.

Cara yang biasa untuk berurusan dengan sista buah pinggang tersebut mungkin melibatkan langkah-langkah berikut:

Doktor punctures sista tersebut dengan jarum panjang dimasukkan melalui theskin, menggunakan ultrasound untuk panduan.

Doktor Parit (aspirates) sista dan mungkin kemudian mengisi poket kosong dengan penyelesaian yang mengandungi alkohol; ini menyebabkan tisu keras dan merendahkan kemungkinan berulang. Parut ke ruang dalam sista tersebut dipanggil sklerosis.

Dalam sesetengah kes, sista yang akan kembali dan isi semula dengan cecair. Doktor anda mungkin mengesyorkan pembedahan untuk membuang sista tersebut. Ia akan bekerja untuk sista yang mudah tetapi tidak kompleks sista.

Rawatan terbaru sista buah pinggang

Perubatan herba Cina membawa cara baru untuk merawat sista buah pinggang, yang boleh menyelesaikan masalah buah pinggang tanpa membuat lagi kerosakan kepada buah pinggang dan organ-organ lain. Jenis terapi ini boleh bekerja untuk sista mudah dan kompleks, dengan mengecut dan merencatkan pertumbuhan sista buah pinggang, ia mempunyai kesan besar dalam pencegahan sista untuk membesar.

Jadi apabila anda mendapati sista tersebut, anda perlu membuat diagnosis lanjut untuk memastikan bahawa ia adalah tidak berbahaya atau tidak, kemudian mengambil langkah yang sama. Jika anda mempunyai soalan lain atau memerlukan sebarang bantuan dalam merawat sista buah pinggang, tidak teragak-agak untuk menghubungi doktor kami melalui email, kami akan membalas anda secepat mungkin.

Sebelum ini:Boleh menyebabkan sista buah pinggang diulang jangkitan saluran kencing

Artikel seterusnya:Adakah dialisis dan mencuci buah pinggang perkara yang sama

Tag: Sista buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat