WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > Gejala penyakit ginjal polikistik >

Boleh menyebabkan sista buah pinggang diulang jangkitan saluran kencing

2018-08-21 09:33

Boleh menyebabkan sista buah pinggang diulang jangkitan saluran kencing"Saya mempunyai sista buah pinggang yang 8 cm. Saya tertanya-tanya jika sista ini boleh menyebabkan jangkitan saluran kencing yang berulang-ulang. Saya telah berulang-ulang jangkitan saluran kencing walaupun semasa berada di sebuah theraputic dos antibiotik. " Walaupun kebanyakan sista buah pinggang keadaan akan paksa apa-apa gejala tetapi ia boleh menyebabkan jangkitan berulang-ulang dan beberapa gejala-gejala lain.

Mengapa sista buah pinggang 8 boleh diulang jangkitan saluran kencing?

Apabila sista besarkan sedikit, mereka akan terdedah kepada perpecahan. Apabila sista yang pecah, cecair yang fibrosis akan mengalir keluar. Cecair ini akan menyebabkan jangkitan penyakit organ-organ di mana mereka mengalir. Apabila mereka mengalir melalui saluran kencing, ia akan menyebabkan jangkitan saluran kencing.

Adalah perlu untuk merawat buah pinggang sista 8 cm?

Rawatan yang sering tidak diperlukan kerana gejala tidak muncul. Tetapi jika telah menurun fungsi buah pinggang atau membangunkan kesakitan yang teruk, pengukuran serta-merta perlu diambil. Puncturing atau pembedahan untuk menangani masalah-masalah yang diamalkan di bawah keadaan sedemikian. Dan sista buah pinggang menyebabkan gejala-gejala seperti ia membesar kepada 4cm diameter. Tanda-tanda atau gejala-gejala termasuk kusam sakit di belakang atau sisi, demam atau sakit perut atas dan lain-lain. Jadi yang menuntut kita untuk mengubati sista buah pinggang 8 cm.

Bagaimana untuk merawat buah pinggang sista 8 cm dan menghalangnya daripada jangkitan saluran kencing yang berulang?

Biasanya, Terdapat dua cara untuk mengubati sista buah pinggang. Untuk operasi sista buah pinggang yang mudah akan digunakan untuk rawatan itu, dengan bantuan operasi, orang mungkin mempunyai prognosis yang baik.

Tetapi bagi orang dengan sista buah pinggang yang kompleks, operasi bukanlah pilihan yang baik, kerana operasi tidak dapat mengeluarkan sista, yang lebih buruk, ia mungkin memburukkan lagi jangkitan.

Tidak kira bagaimana, anda perlu memilih satu terapi yang sesuai dalam mengubati sista buah pinggang, hanya jika penyakit anda sembuh, gejala-gejala yang disebabkan olehnya, seperti jangkitan saluran kencing, boleh berelieved sama sekali. Jika anda memerlukan sebarang bantuan dalam merawat sista buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda

Sebelum ini:Apakah 4.5 cm sista di bermakna buah pinggang anda

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk menghalang sista buah pinggang 4.5cm yang tumbuh lebih besar

Tag: Sista buah pinggang jangkitan saluran kencing

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat