WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > Gejala penyakit ginjal polikistik >

Apakah 4.5 cm sista di bermakna buah pinggang anda

2018-08-20 09:24

Apakah 4.5 cm sista di bermakna buah pinggang andaSista perlu diubati dalam masa, tidak kira sista buah pinggang sejak lahir atau sista bersalin. Ini adalah kerana sista boleh membesar dan lebih besar dengan zaman bersama-sama, jika persekitaran dalaman yang tidak boleh diperbaiki dari puncanya. Sebaik sahaja anda mendapat satu sista besar sehingga 4.5cm pada buah pinggang anda, yang bermakna anda perlu mengambil langkah-langkah untuk mengecut atau mengalihnya keluar, jika tidak, ia boleh merosakkan buah pinggang anda serius dan boleh membawa kepada kerosakan yang tidak boleh.

Seperti yang kita sebutkan di atas, sista boleh pertumbuhan dengan umur anda bersama-sama, supaya anda tidak harus Abaikan. Tetapi ia sukar untuk menemuinya ketika saiznya tidak cukup besar, tetapi selepas itu sehingga 4.5 cm, ia adalah begitu besar dan pertumbuhan Mei lebih besar dan lebih besar, walaupun kehilangan kawalan akhirnya. Sehingga itu, terapi tidak boleh menyembuhkan atau menghalang perkembangan penyakit ini. Jadi tidak dianggap bahawa ada tidak perlu untuk menyembuhkan sista kecil, walaupun ia mungkin tidak menjejaskan kehidupan harian anda. Ingat untuk mengawalnya sebelum ini, yang lebih awal lebih baik. Untuk mengawalnya pada peringkat awal, anda perlu memberi perhatian yang tinggi kepada butir-butir kehidupan seharian anda.

Di samping itu, anda harus mempunyai rehat yang cukup selepas anda mendapat sista dalam buah pinggang anda, terutamanya selepas ia sehingga 4.5cm. Jangan biarkan diri terlalu letih, cuba yang terbaik untuk mengelakkan senaman berat, dalam masa yang sama menjaga diri daripada merangsang makanan.

Lepas tetapi tidak paling hal adalah untuk mencari rawatan yang sesuai untuk mengecut atau membuang sista dalam buah pinggang anda. Jika anda memerlukan sebarang bantuan dalam mengubati penyakit buah pinggang anda, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Boleh penyakit ginjal Polycystic pesakit dengan peringkat 5 buah pinggang gagal Elakkan dialisis

Artikel seterusnya:Boleh menyebabkan sista buah pinggang diulang jangkitan saluran kencing

Tag: Sista buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat