WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit Ginjal Polikistik > Gejala penyakit ginjal polikistik >

Boleh penyakit ginjal Polycystic pesakit dengan peringkat 5 buah pinggang gagal Elakkan dialisis

2018-07-31 11:35

Boleh penyakit ginjal Polycystic pesakit dengan peringkat 5 buah pinggang gagal Elakkan dialisisBoleh pesakit penyakit ginjal Polycystic dengan kegagalan buah pinggang peringkat 5 Elakkan dialisis? Malah, bagi penyakit ginjal Polycystic pesakit dengan kegagalan buah pinggang peringkat 5 fungsi buah pinggang mereka telah hilang sebahagian besar, GFR penurunan paras di bawah 15, buah pinggang tidak bekerja cukup baik untuk mengekalkan kehidupan. Untuk mengelakkan dialisis, anda digalakkan untuk mengambil rawatan segera untuk mengelakkan kemerosotan kemerosotan buah pinggang anda.

Di China, satu kejayaan baru telah dibuat untuk memastikan apa-apa kesan penyembuhan. Ia secara meluas dikenali sebagai Micro-Cina perubatan Osmotherapy.

Mikro-Cina perubatan Osmotherapy adalah rawatan yang terutama di Shijiazhuang Hospital penyakit buah pinggang. Ia adalah dicipta oleh pasukan pakar-pakar hospital selepas bertahun-tahun penyelidikan dan pengalaman klinikal. Selain daripada ubat-ubatan oral atau pembedahan, inilah permohonan luar bidang perubatan herba tiada kesan buruk.

Untuk pesakit penyakit ginjal Polycystic dengan penyakit buah pinggang peringkat 5, mikro-Cina perubatan Osmotherapy boleh bekerja untuk melindungi fungsi buah pinggang sisa mereka, membersihkan darah dan mengeluarkan bahan-bahan berbahaya, menghentikan pembesaran sista buah pinggang, mengecut sista dalam saiz lebih masa dan cuba untuk meningkatkan fungsi buah pinggang yang lain sangat. Dengan berbuat demikian, penyakit ini akan tidak memburukkan lagi.

Apabila fungsi buah pinggang boleh meningkat kepada 15% atau pun di atas, pesakit dapat menjauhkan diri daripada dialisis selama-lamanya dan menikmati jangka hayat yang lebih lama dengan buah pinggang mereka sendiri.

Sebelum ini:Apa boleh tanda-tanda biasa dalam sista buah pinggang memberitahu kami

Artikel seterusnya:Apakah 4.5 cm sista di bermakna buah pinggang anda

Tag: penyakit ginjal polycystic

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat