WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Tidak kencing Foamy menunjukkan penyakit buah pinggang

2018-07-12 11:28

Tidak kencing Foamy menunjukkan penyakit buah pinggangTidak Foamy air kencing menunjukkan buah pinggang DiseaseYou melihat banyak buih di air kencing, hari ini? Akan ada penubuhan pasti buih dengan air kencing? Anda telah menyedari ini selama bertahun-tahun dan sekarang ini adalah satu faktor dalam kebimbangan? Baik, sebagai permulaan tanpa ragu-ragu bahawa perasan buih dengan air kencing sebulan sekali hanya semulajadi. Apa yang saya katakan ialah apabila anda bangun hari Pilih blog ini dan memberi perhatian kepada mangkuk tandas anda disumbat dengan air kencing foamy, anda tempahan tidak dapat panicky! Ianya biasanya disebabkan oleh sebab-sebab yang pelbagai. Walaupun sesetengah orang mungkin sebab boleh bodoh sebagai kehadiran bahan pencuci dalam mangkuk tandas anda, mungkin ada beberapa faktor yang kecil seperti kencing cepat, atau beberapa sebab yang mungkin memerlukan bantuan perubatan seperti penyakit buah pinggang. Oleh itu, bagi sesiapa yang tertanya-tanya mengenai politiknya dengan kehadiran buih di air kencing, tanpa ragu-ragu, ia adalah sempurna rutin apabila ianya tidak kerap. Walau bagaimanapun, jika anda telah telah mengalami ini sejak beberapa waktu sekarang, maka anda pasti juga perlu tahu tentang sebab-sebab berkemungkinan jenis air kencing.

Punca-punca buih-buih air kencing

1. paksa kencing

Apabila salah satu urinates kabut, udara akan terperangkap dalam air kencing, dan ini juga menyebabkan berbuih. Ini adalah adat apabila seseorang urinates setiap hari. Air kencing pagi pekat sangat dan dengan itu membentuk buih. Benar-benar adalah satu-satunya masa anda harus cemas apabila berbuih yang berlaku terlalu.

2. Kewujudan air mani

Kewujudan air mani dalam dikeluarkan dari badan, air kencing boleh mengakibatkan kencing foamy. Biasanya selepas persetubuhan, kuantiti air mani yang trifling mendapatkan sudi meluangkan masa di dalam uretra itu. Walau bagaimanapun, jumlah ini adalah tidak material dan tidak boleh menghasilkan air kencing foamy. Sebaliknya, dalam kes pancutan mundur, air mani perlu pundi kencing. Ini akan berkemungkinan besar kini membawa kepada kencing foamy.

3. penyakit buah pinggang

4. makan terlalu banyak protin dalam diet

5. dehidrasi

6 jangkitan saluran kencing

Baiklah, bagi mereka yang mempunyai sakit kepala berterusan yang tidak pernah hilang sepenuhnya, anda mungkin bimbang, betul? Begitu juga, bagi semua orang yang tidak membuang kabut, mengepam tandas anda secara tetap, tinggal buih terhidrat, dan masih luar biasa dalam air kencing, maka ini adalah disangkalkan lagi sesuatu untuk meningkatkan kening anda bagi!

Sebelum ini:Mengapa pentas 3 penyakit buah pinggang yang kronik pesakit berasa keletihan

Artikel seterusnya:Apakah peringkat buah pinggang kronik penyakit (CKD)

Tag: penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat