WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Apakah yang perlu kita lakukan apabila Lupus Nefritis punca kegagalan buah pinggang

2018-07-02 14:40

Apakah yang perlu kita lakukan apabila Lupus Nefritis punca kegagalan buah pinggangLupus Nefritis, seperti namanya, mengenal pasti masalah buah pinggang akibat daripada pelbagai tahun dan lupus tidak terkawal. Tanpa rawatan segera, ia akan menyebabkan pengaruh serius. Telah dilaporkan bahawa anda mempunyai bilangan orang yang bergelut dengan Lupus Nefritis yang semakin meningkat. Tetapi kebanyakan pesakit tahu sedikit tentang perkara ini. Oleh itu, lupus Nefritis boleh menyebabkan kegagalan buah pinggang?

Selaras dengan statistik klinikal, hampir 1 / 2 pesakit dengan lupus Nefritis telah menyebabkan kegagalan buah pinggang pada peringkat selanjutnya. Manakala semasa menggunakan peningkatan teknologi, kelajuan lupus Nefritis mengakibatkan kegagalan buah pinggang telah menurun kepada 1/5. Tetapi tanpa rawatan aktif, lupus Nefritis terus ada yang mungkin menyebabkan kegagalan buah pinggang.

Apa yang membuatkan kegagalan buah pinggang sebab Lupus Nefritis?

Terdapat 2 sebab di sebalik Pindahan daripada lupus nefritis kepada kegagalan buah pinggang. Yang pertama ialah kerosakan tisu-tisu buah pinggang yang serius. Anda boleh mencari hanya 20% biasa ginjal tisu ditinggalkan dalam keadaan ini. Pesakit bergantung kepada dialisis untuk menampung kehidupan mereka. Satu lagi adalah keradangan tisu yang disebabkan oleh aktiviti lupus Nefritis.

Akan menjadi rawatan untuk kegagalan buah pinggang berpunca daripada Lupus Nefritis?

1. Kortikosteroid adalah ubat anti-radang yang kuat yang boleh mengurangkan bengkak di buah pinggang. Kami telah disebutkan di dalam perkara di atas bahawa dalam Lupus Nefritis, kerosakan buah pinggang disebabkan disebabkan oleh radang buah pinggang, jadi menyekat keradangan adalah titik utama keluar mencegah kerosakan buah pinggang lanjut.

2. Osmotherapy Perubatan Cina mikro. Ia adalah terapi semulajadi lanjutan yang ditentukan oleh perubatan tradisional herba Cina. Ianya benar-benar permohonan luar yang digunakan oleh nephrosis khusus. Selain itu, ia akan membawa kesan untuk membetulkan kerosakan buah pinggang dan mempertingkatkan fungsi buah pinggang dengan cepat, seperti bahan-bahan herba yang boleh menembusi ke dalam tisu-tisu buah pinggang secara langsung melalui kulit, dengan bantuan alat-alat penetrant dan osmosis yang berkesan. Banyak Hospital penyakit buah pinggang telah menerima pakai jenis terapi ini.

3. diet bukanlah punca Lupus Nefritis, tetapi ia memainkan peranan penting dalam merawat kegagalan buah pinggang yang disebabkan oleh Lupus Nefritis. Lazimnya bercakap, pesakit perlu mengurangkan pengambilan garam, pengambilan protin perlu mereka belum memulakan pengambilan cecair dialisis, pengambilan fosforus jika terdapat retensi cecair yang teruk dan sebagainya.

Sebelum ini:Bagaimana untuk merawat turun naik tekanan darah dalam penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Mengapa orang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik merasa loya

Tag: kegagalan buah pinggang Lupus Nefritis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat