WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Pelan diet untuk penyakit buah pinggang kronik tahap 3

2018-06-20 14:21

Pelan diet untuk penyakit buah pinggang kronik tahap 33 peringkat penyakit buah pinggang kronik ditakrifkan sebagai mempunyai kerosakan buah pinggang yang sederhana yang menghadkan sebahagian keupayaan penapisan buah pinggang, tetapi tidak memerlukan dialisis. Mengurangkan tahap sampah dengan membuat pengubahsuaian diet mengekalkan fungsi lain dan staves dari kerosakan selanjutnya. Pesakit dengan penyakit buah pinggang kronik tahap 3 dicadangkan untuk mengikuti diet yang khas untuk diet sihat pilihan bantuan lambat perkembangan penyakit tersebut. Diet terbaik untuk penyakit buah pinggang peringkat 3 disyorkan:

Menghadkan kalsium jika tahap darah daripada paras normal

Menghadkan fosforus jika tahap fosforus darah atau PTH adalah daripada paras normal.

Kalium adalah biasanya tidak terhad kecuali tahap darah daripada paras normal.

Menghalang pengambilan protin dalam peringkat PEMACU yang disyorkan untuk orang-orang yang sihat dengan perhatian terhadap protein berkualiti tinggi.

Senarai makanan yang dibenarkan: makan nenas, anggur, tembikai, mangga, epal, plum, Strawberi, limau gedang, pisang, peach dikerat dua, roti bakar dengan Jeli, cornflakes, mufin Bahasa Inggeris.

Sebelum ini:Boleh saya minum teh hijau dengan penyakit buah pinggang kronik tahap 3

Artikel seterusnya:Asas-asas Menbranous Nephropathy

Tag: penyakit buah pinggang kronik

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat