WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Buah pinggang dan pesakit kencing manis boleh gunakan untuk mendapat tidur malam yang baik

2018-03-31 10:32

Buah pinggang dan pesakit kencing manis boleh gunakan untuk mendapat tidur malam yang baikRahsia tidur pesakit kencing manis dan penyakit buah pinggang kronik yang boleh gunakan untuk mendapat tidur malam yang baik

Anda pernah mendapatkan dari tidur pada waktu pagi selepas malam yang panjang daripada beberapa cubaan gagal tertidur? Apakah pandangan anda: habis, disalirkan, tenaga yang rendah, sekadar "out macam, " atau semua di atas? Seperti anda juga tahu, bagi mereka yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik, kencing manis, dan terutamanya individu yang menjalankan dialisis, kehilangan tidur boleh melumpuhkan dan kesan kepada kesihatan fizikal dan mental pesakit serta kualiti hidup mereka dengan ketara.

Gangguan tidur dan gangguan, terutamanya insomnia, adalah biasa pada pesakit dengan penyakit buah pinggang kronik, kata WebMD. Begitu juga, kajian-kajian lain telah menemui kesulitan tidur akan biasa di kalangan pesakit kencing manis. Luar spiking gula di dalam darah yang boleh menyebabkan atau memburukkan lagi, kencing manis, tidur komplikasi juga telah ditemui untuk menyebabkan penyakit jantung, serangan jantung, kegagalan jantung, denyutan jantung yang tidak teratur, tekanan darah tinggi dan strok.

Dalam sesetengah kes tidur tidak lena berpunca daripada isu-isu seperti gula darah yang tinggi atau dialisis yang miskin kering (kebenaran). Dalam kes lain, Walau bagaimanapun, isu bagi Penghidap kencing manis dan penyakit buah pinggang kronik adalah lebih lurus ke hadapan. Bolehkah anda percaya, penyelesaian boleh semudah cara mereka membuat katil mereka?

Rebecca Webber, bertanya Hotel-hotel utama bagaimana individu dapat meningkatkan tahap kualiti tidur dan mereka menunjukkan "How beliau ke Cipta katil paling selesa anda akan sentiasa tidur pada. " bermula dengan dalam kertas, pertimbangkan hypoallergenic katil kerana hidung disumbat boleh mengganggu anda tidur. Juga 100% kapas cadar "breathe more" yang adalah penting untuk membantu membekalkan sekata seimbang peredaran udara bagi mengawal suhu badan seseorang pesakit kronik penyakit buah pinggang atau kencing manis semasa beliau tidur. Menempatkan kira-kira 3 yang atas katil, Brian Povinelli (kanan Naib Presiden, Westin Hotel & Resorts) menyarankan, membantu untuk mengawal suhu badan dan meningkatkan restfulness.

Katil tambahan adalah tidak semata-mata untuk meningkatkan hiasan rumah anda. Bantal lembut adalah pilihan yang sangat baik untuk meningkatkan pengalaman anda tidur. Dua (2) bantal yang disyorkan termasuk badan Kuda kerana mereka acuan ke kepala anda dan telah ditemui untuk melegakan ketegangan; serta rumput Jepun Igusa bantal yang menyerap kelembapan dan haba dan boleh memberikan penyakit buah pinggang kronik dan pesakit kencing manis rehat malam sejuk. Berikut adalah satu lagi Petua: penyakit buah pinggang kronik dan pesakit kencing manis dinasihatkan untuk menukar bantal mereka setiap 2 tahun! Oleh itu, ia mungkin mengambil masa untuk menggantikan bantal itu kegemaran dari apartment lama atau rumah.

Dalam keadaan teruk, mendapatkan tilam baru boleh meningkatkan kualiti tidur anda secara keseluruhan. Beberapa tanda-tanda pasti bahawa anda mungkin memerlukan tilam baru termasuk jika anda akan bangun mendapatkan achy dan tegar. Ia juga dinasihatkan untuk menukar tilam anda setiap 8 tahun. Walaupun tidak ada saiz sesuai semua strategi untuk memilih tilam, jika anda rasa anda mungkin perlu yang baru, mencadangkan supaya anda mengambil pen dan kertas dan catatkan semua isu-isu yang menyebabkan gangguan tidur anda. Mengambil senarai itu ke kedai tempatan tilam dan meminta mereka pakar-pakar yang mana tilam (atau tilam) mereka akan mengesyorkan yang boleh membantu menyelesaikan kebimbangan anda. Mereka harus mampu memberikan anda beberapa pilihan yang terbaik boleh menyelesaikan masalah.

Sebelum ini:Twitch atau Cramp sakit lulus untuk pesakit-pesakit penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Lapan (8) Tips untuk tidur serta tiga (3) lagi untuk buah pinggang & pesakit-pesakit dialisis

Tag: penyakit buah pinggang tidur penyakit buah pinggang diabetes

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat