WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Penyakit buah pinggang tidak peduli sama ada mereka hidup atau mati

2018-03-21 15:14

Penyakit buah pinggang tidak peduli sama ada mereka hidup atau matiMengapa sesetengah penderitaan dengan penyakit buah pinggang kronik tidak peduli sama ada mereka hidup atau mati

"Like begitu banyak, saya tidak akan pernah berakhir hidup saya tetapi saya sudah tentu tidak nampak Tujuannya. Ianya hanya sebuah beban. "juga "Sometimes aku merasa seperti saya tidak mahu hidup. Ianya tidak seperti saya membunuh diri walaupun... Saya tidak akan bunuh diri; ini bertentangan dengan pandangan peribadi saya hidup. Saya hanya berasa seperti saya telah jatuh sakit hidup. "Malangnya, sentimen ini adalah terlalu biasa di kalangan ahli-ahli komuniti penyakit buah pinggang kronik (CKD), tetapi mengapa begitu ramai orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) dan Dialisis pesakit yang rasa begini?

Ia adalah jelas bahawa sebahagian ahli masyarakat kita amat menderita, dan hati kita secara kolektif perlu pergi kepada mereka. Trauma psikologi penyakit buah pinggang kronik dan dialisis berkemungkinan mempunyai banyak kaitan dengan bagaimana pesakit berasa. Ia juga mungkin menjelaskan mengapa orang-orang dengan penyakit buah pinggang yang kronik pesakit mungkin mempunyai satu masa sukar berada berdekatan dengan orang lain, membuat hubungan yang sukar. Mereka tidak mahu sesiapa sahaja untuk mendapatkan terlalu dekat sehingga mereka menjadi dijaga. Ini mungkin satu mekanisme daya tindak yang digunakan untuk mendapatkan kawalan.

Jika gejala-gejala ini kedengaran biasa, apa anda mungkin sedang mengalami klinikal dirujukkan sebagai Post trauma tekanan (PTS) yang memberi respons biasa trauma yang teruk. Orang-orang yang telah dipaksa secara langsung untuk memeriksa kematian mereka sendiri seperti mereka yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik, terutamanya pesakit yang menjalankan dialisis, mungkin merasa emosi kebas mana ada menggambarkan sebagai sesebuah dari kehidupan itu sendiri.

Pada asasnya, ramai orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) dan Dialisis pesakit tidak tahu bagaimana untuk meneruskan hidup. Jika anda berasa kekurangan nafsu untuk hidup, maka anda perlu menghubungi ahli terapi berketerampilan dan berpengetahuan yang boleh membantu anda mengatasi masa ini tidak menyenangkan dalam hidup anda. Anda akan tetap memperolehi manfaat dari kaunseling kerana PTS adalah satu isu yang dirawat dengan menggunakan terapi dan ubat-ubatan yang diperlukan. Nephrologist atau pekerja sosial anda akan gembira untuk membantu anda mencari seseorang yang boleh merawat anda PTS. Walaupun hidup anda mungkin tidak menyenangkan sekarang, anda tidak perlu percaya bahawa ia akan sentiasa kekal dengan cara itu. Buah pinggang Hospital di china mencadangkan bahawa anda juga mempertimbangkan sukarela untuk perkara-perkara yang anda rasa ghairah dan dibaca ajaran agama atau menuntut ilmu kebatinan kerana anda mungkin mendapati beberapa jawapan dalam Kitab. Ini adalah bukan untuk mencadangkan bahawa anda menukar atau itu satu kajian agama lain, tetapi ajaran ini juga boleh menjawab soalan-soalan yang anda mempunyai kira-kira kehidupan itu sendiri.

Ramai orang melihat kematian sebagai laluan untuk kelegaan daripada kesakitan mereka mengalami dalam kehidupan mereka. Apa yang mereka gagal untuk menyedari adalah bahawa pelepasan itu perasaan, dan anda mesti hidup untuk mengalaminya. Kematian adalah kekal, dan jadi takrif tidak memberi bantuan; Ia hanya berakhir kehidupan yang terlalu awal. Pelepasan sebenar, benar pelepasan, boleh didapati hanya melalui ikhtiar hidup dan rawatan yang boleh didapati untuk semua orang termasuk anda.

Cadangan:

Adakah anda pernah rasa tertekan dan seperti berputus asa? Apakah tindakan yang anda ambil untuk mengatasi perasaan ini? Pandangan anda boleh menyelamatkan nyawa. Berkongsi fikiran anda dengan lebih 67000 rakan-rakan yang akan senang buah pinggang Hospital di chian di Facebook (klik disini). Selain itu, ikuti lebih 250,000 + bulanan individu penonton yang melawat laman web. secara tetap untuk berita harian yang terkini dan maklumat yang mengajar mereka yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik, dialisis, pemindahan buah pinggang, kencing manis dan darah tinggi bagaimana untuk membantu mengurus serta memperbaiki kehidupan mereka. Erica Ashley Jenkins (jururawat dialisis) berkata, "Hello saya hanya mahu untuk membiarkan anda tahu saya bekerja di sebuah klinik dialisis dan lebih separuh daripada klinik kami membaca Laman ini, kami menikmati segala-galanya yang anda meletakkan dan suka untuk mempunyai maklumat yang baru. Pesakit saya akan sangat berterima kasih. "

Sebelum ini:Komuniti penyakit buah pinggang yang lebih kuat daripada apa yang mereka fikirkan

Artikel seterusnya:Penurunan mendadak hari menggunakan Peritoneal dialisis

Tag: penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat