WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Meninggal dunia ketika menjalankan dialisis: Beliau lepas perjuangan

2018-03-21 14:58

Meninggal dunia ketika menjalankan dialisis: Beliau lepas perjuanganMuhammad Ali, Johan legenda, meninggal dunia ketika menjalankan dialisis: pergaduhan terakhir beliau

Pesakit dialisis tetap melalui e-mel pasukan dan dinyatakan, "I've telah mengalami dialisis untuk hampir 7 tahun sekarang dan ia bertambah semakin sukar untuk mencari berasa baik tentang pergi atau berada di sana setiap hari Isnin, Rabu dan Jumaat. Ia adalah perkara yang sama hari selepas hari... Disebabkan oleh isu-isu kesihatan yang begitu banyak, saya rasa ia hanya putus asa untuk mencuba untuk meneruskan kehidupan... Saya bersedia untuk memberi. Saya marah kerana dalam kedudukan ini dan merasakan bahawa mungkin jika saya vented saya akan berasa lebih baik. Jika anda membaca ini terima kasih. "komen di atas bukanlah sesuatu yang luar biasa. Sering kali, pesakit penyakit buah pinggang kronik boleh berasa keseorangan - terutama yang mesti menjalankan rawatan dialisis diambil untuk mengekalkan nyawa. Ramai pesakit kadangkala menyalahkan diri mereka sendiri, menjadi tertekan, kecewa, sedih, dan mempertimbangkan idea berhenti dialisis. Walau bagaimanapun, kebenaran adalah bahawa pesakit tidak semata-mata, dan menderita kegagalan buah pinggang adalah tidak bersalah mereka. Tahukah anda bahawa legenda, terkenal bekas berat berat Juara dunia, Muhammad Ali mengalami kegagalan buah pinggang, dan malah meninggal dunia ketika menjalankan dialisis?

Penyakit buah pinggang kronik tidak memilih bulu berdasarkan status ekonomi, umur, jantina, bangsa, etnik atau mana-mana faktor. Lebih daripada dua puluh juta orang di Amerika Syarikat sahaja sedang bergelut dengan penyakit buah pinggang kronik, dan 600,000 pesakit menjalankan dialisis. Walaupun Ali Muhammad hebat adalah pesakit dialisis. Oleh yang demikian, masyarakat penyakit buah pinggang kronik adalah luas dan pesakit tidak perlu berasa keseorangan atau seolah-olah mereka disebabkan keadaan mereka. Selalunya ia adalah di luar kawalan seseorang.

Namun walaupun beliau meninggal dunia, Muhammad Ali, menunjukkan keberanian dan terus berjuang. Malah, laporan telah mencadangkan bahawa "Muhammad Ali di hati mengalahkan terakhir [selama tiga puluh minit] sambil tubuhnya ditutup, " mencatat NY Daily News. Dalam perjuangan beliau yang lepas, "final bell yang" rang dari mesin dialisis beliau. Anak Muhammad Ali Rasheeda berkata: "The dialisis loceng pergi ' ding, ding ding, " kata Dailymail.com. Malangnya, Johan besar kehilangan bout ini dan meninggal dunia pada hari Jumaat, 3 Jun, 2016. Namun, beliau tidak pernah berputus asa dan berjuang sehingga beliau rentak jantung yang lepas. Begitu juga, pesakit-pesakit dialisis harus terus berjuang dan Jangan berputus asa walaupun rawatan dialisis adalah sangat sukar dan mencabar pada badan. Ia akan menjadi lebih baik. Buah pinggang Hospital di china menyediakan berbuka berita harian yang pesakit boleh menggunakan untuk belajar tentang penemuan memberangsangkan dan mendapat inspirasi serta maklumat untuk membantu mereka meningkatkan hasil kesihatan mereka.

Muhammad Ali anak perempuan disebut Laila: "One daripada perkara-perkara yang Baginda takut adalah kematian, dan dia pasti tidak mahu hanya bergerak. Tetapi kami tidak berada dalam kawalan, Allah adalah di dalam kawalan. "kematian juara dihormati ini mengingatkan kita bahawa dialisis adalah sangat serius, dan bagi ramai pesakit bukanlah penyelesaian jangka panjang.

Kongsikan artikel ini bersama ahli keluarga dan sahabat handai dan minta mereka untuk berkongsi dengan orang lain bagi membantu meningkatkan kesedaran tentang keperluan untuk hidup yang lebih banyak penderma buah pinggang untuk menghadkan bilangan pesakit dialisis (seramai 4,500 pesakit mati setiap tahun semasa menunggu buah pinggang yang Pemindahan). Selain itu, pastikan anda berkongsi memerlukan penderma buah pinggang anda dengan orang lain supaya mereka boleh mempertimbangkan idea untuk menderma kepada anda. Lagipun, Muhammad Ali adalah salah satu yang berkata, "Service kepada orang lain adalah sewa anda membayar untuk bilik di sini pada bumi. " Perhaps yang idea akan bergema (menyambung) dengan bakal penderma buah pinggang.

Jika anda ingin bantuan berkongsi cerita anda kemudian klik di sini untuk mendaftar untuk kempen penderma buah pinggang A mencari. Selain itu, jika anda ingin untuk dipertimbangkan untuk tiruan kardioverter ginjal manusia perbicaraan kemudian meminta maklumat lanjut dengan mengisi di bawah borang.

Muhammad Ali adalah salah satu sukan paling dikasihi di dunia. Beliau berkhidmat sebagai contoh keberanian dan inspirasi untuk ramai. Adakah dia memberi inspirasi kepada anda? Mengapa atau kenapa tidak?

Sebelum ini:Pesakit penyakit ginjal sebenarnya boleh menimbulkan risiko kesihatan yang teruk

Artikel seterusnya:Komuniti penyakit buah pinggang yang lebih kuat daripada apa yang mereka fikirkan

Tag: Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat