WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Pesakit penyakit ginjal sebenarnya boleh menimbulkan risiko kesihatan yang teruk

2018-03-21 14:54

Pesakit penyakit ginjal sebenarnya boleh menimbulkan risiko kesihatan yang terukFDA berkata pembunuhan kuman sabun yang disyorkan untuk penyakit buah pinggang kronik (CKD) pesakit sebenarnya boleh menimbulkan risiko kesihatan yang teruk

US Food and Drug Administration (FDA) melaporkan Isnin 16hb Disember 2013 bahawa terdapat tiada bukti bahawa bahan kimia anti-bakteria yang digunakan dalam sabun cecair dan washes membantu menghalang penyebaran kuman, dan terdapat beberapa bukti yang mereka bahkan boleh menimbulkan risiko kesihatan. Pesakit kronik penyakit buah pinggang (CKD) akan mengatakan bahawa mereka, "harus berhenti menggunakan bar sabun dan menggunakan Sabun antibakteria di pam untuk pancuran mandian dan tangan basuh. " mereka juga telah diberitahu bahawa terdapat terlalu banyak kuman yang ditinggalkan pada bar sabun dan dialisis pusat yang menyediakan sabun antibakteria untuk pesakitnya.

Di samping itu, beberapa data mencadangkan bahawa pendedahan jangka panjang kepada sesetengah bahan-bahan aktif yang digunakan dalam produk-produk anti-bakteria, sebagai contoh, triclosan (sabun cecair) dan triclocarban (bar sabun) dapat menghantar risiko Kesihatan, seperti bakteria rintangan atau kesan hormon.

Disebabkan oleh pesakit-pesakit CKD banyak pendedahan kepada bahan-bahan di sabun antibakteria, buah pinggang Hospital di china percaya bahawa perlu ada satu kebaikan yang jelas menunjukkan dari menggunakan Sabun antibakteria untuk mengimbangi apa-apa risiko yang berpotensi. Selain itu, pembaca harus mengambil perhatian bahawa tangan membasuh, kain Lap dapur dan produk antibakteria yang digunakan dalam penjagaan kesihatan tidak terjejas.

Disyorkan bacaan: Pesakit-pesakit dialisis perlu berkeras bahawa kakitangan mengikut protokol untuk mengurangkan mendapatkannya jangkitan apabila pemerintahan yang dicadangkan adalah muktamad, syarikat-syarikat akan mempunyai untuk menyediakan data untuk menyokong tuntutan mereka, atau--jika mereka tidak--produk perlu reformulated atau relabeled untuk kekal dalam pasaran. Ketetapan ini adalah tersedia untuk komen awam selama 180 hari, dengan tempoh setahun serentak bagi syarikat-syarikat untuk menghantar data baru dan maklumat, diikuti dengan tempoh selama 60 hari bagi komen rebuttal, menurut FDA.

Sebelum ini:Pendapat yang kedua tidak perlu menjadi janggal dan tidak menyinggung doktor buah pinggang

Artikel seterusnya:Meninggal dunia ketika menjalankan dialisis: Beliau lepas perjuangan

Tag: penyakit buah pinggang Risiko

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat