WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Menghapuskan keperluan untuk Immunosuppressants selepas pemindahan ginjal

2018-03-18 10:52

Menghapuskan keperluan untuk Immunosuppressants selepas pemindahan ginjalKejayaan rawatan ini telah terbukti untuk menghapuskan keperluan untuk Immunosuppressants selepas pemindahan ginjal

Matlamat utama bagi pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) yang mahukan pemindahan ginjal adalah pembedahan berjaya dan ginjal yang berlangsung tanpa penolakan. Dalam laporan berita pecah, pada 10 Oktober 2013 Pengarah dari utara Barat Universiti hidup buah pinggang penderma Program, Joseph R. Leventhal, MD/PhD (Profesor dalam pembedahan Organ pemindahan) berkata, "The Holy Grail, kalau boleh anda dalam bidang kita untuk bertahun-tahun dijangka mencapai penderma toleransi pemindahan tertentu di mana anda tidak perlu ubat anti penolakan untuk mengawal sistem imun. "rawatan penemuan yang baru dalam peringkat kedua ujian, infuses penerima pemindahan buah pinggang dengan sel stem dari penderma mereka untuk membantu mencapai Apakah kesan sistem imun yang berganda. Ini akan "trick" badan penerima ke melihat buah pinggang baru sebagai sendiri.

Kemoterapi dan radiasi akan digunakan untuk "kill pada dasarnya sistem imun anda. " ini kemudiannya akan membolehkan bilik Sum-Sum tulang pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) bagi infusi sel stem penderma mereka. Strategi ini dipanggil mengeset semula sistem imun. Jika strategi ini berjaya, ia dapat elak daripada keperluan harian ubat-ubatan immunosuppressive yang mana peningkatan pesakit penyakit buah pinggang kronik risiko tertentu kanser, kencing manis dan lain-lain kegagalan organ utama.

Disyorkan bacaan: Kesan tidak diingini Immunosuppressants dan apa yang pesakit pemindahan buah pinggang boleh lakukan mengenainya

Dr. Leventhal panggilan "poisons ubat anti penolakan yang kita ambil dalam jumlah yang betul. " Lindsey Porter, menjalankan terapi revolusi dan suntikan sel stem beliau membolehkannya untuk menghentikan penggunaan immunosuppressants beliau selepas hanya satu tahun dan telah kira mereka selama hampir dua tahun. Selain manfaat kesihatan, orang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) berdiri untuk menjimatkan wang yang banyak jika mereka mampu menggunakan terapi pencegahan penolakan ini baru. Penerima pemindahan purata menghabiskan ke atas $2,500.00 sebulan untuk ubat-ubatan yang perlu. Menghapuskan keperluan untuk immunosuppressants akan membuang halangan untuk akses kepada pemindahan buah pinggang untuk ramai pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) yang takut mereka tidak mampu kos ubat-ubatan pemindahan jawatan tinggi.

Sebelum ini:Kesilapan bagi pesakit buah pinggang untuk membuang buah pinggang "High Risk berlabel"

Artikel seterusnya:Pendapat yang kedua tidak perlu menjadi janggal dan tidak menyinggung doktor buah pinggang

Tag: pemindahan ginjal Immunosuppressants

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat