WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Utama langkah ke hadapan untuk buah pinggang tiruan yang mudah alih.

2018-03-17 10:18

Utama langkah ke hadapan untuk buah pinggang tiruan yang mudah alih.Tarikh pertama yang diberi untuk mengharapkan pasaran

Apa berita baik, betul! Tidak seperti kebanyakan maklumat terkini tentang topik ini terus menarik minat kalangan masyarakat buah pinggang, kita kini telah diberikan tarikh untuk Bilakah kita boleh mengharapkan pesakit akan dapat menggunakan buah pinggang tiruan. Menurut Market Watch, "bersama-sama rakan-rakan yang mempunyai semua teknologi, kepakaran dan sumber-sumber yang diperlukan." Rakan kongsi mempunyai komitmen sendiri untuk melengkapkan model berfungsi pada tahun 2015. Produk ini akan bersedia untuk ujian klinikal Menjelang 2017, dan tidak lama selepas Debiotech membangunkan perjanjian komersil demi kepentingan pesakit di seluruh dunia. Oleh itu, tarikh 2020 dan 2050 untuk teknologi yang sama telah telah amat runtuh.

Adakah anda mendapat teruja?! Mari kita bicara khusus mengenai buah pinggang tiruan ini mudah alih. Pertama sekali, ia tidak ditanam ke dalam tubuh anda. Terdapat syarikat-syarikat yang berbeza yang mereka bentuk kardioverter buah pinggang tiruan, tetapi ini adalah seperti sebuah mesin dialisis yang sangat padat, miniaturized bahawa pesakit yang boleh berjalan dengan mudah dengan. Ia akan menjadi lebih ringan, lembab, dan anda akan dapat terus berjalan untuk tempoh masa yang lebih lama. Penyelidikan saintifik telah meletakkan dialisis yang kerap dan berpanjangan menghadkan kesan-kesan sampingan untuk pesakit penyakit buah pinggang yang kronik, termasuk dialisis "anti mabuk," kardiovaskular stres, dan meningkatkan hayat.

Yakin, Walau bagaimanapun, peranti ini dijangka menjadi sangat mudah alih supaya anda akan tidak terikat kepada sebuah mesin anda menjalankan rawatan anda. Gerard Boekhoff, ahli Lembaga Pengarah Neokidney berkata, "mesin hemodialisis yang benar-benar mudah alih yang pertama ini merupakan langkah utama daripada pesakit berlandaskan terapi kepada terapi pesakit berlandaskan. "

Kesan produk ini menggemparkan pada kesihatan pesakit-pesakit dialisis, jangka hayat dan kualiti hidup adalah berkemungkinan besar dan mungkin akan tertakluk kepada perbincangan besar seluruh masyarakat. Soalan sahaja: Adakah anda bersedia untuk menjadi salah seorang yang pertama untuk mencuba?

Sebelum ini:Buah pinggang tercedera untuk penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Mengenalpasti dan membetulkan Twitching, kegelisahan dan gegaran dikaitkan dengan penyakit buah pinggang

Tag: Buah pinggang tiruan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat