WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Penyakit buah pinggang boleh berjaya menghadapi musim panas

2018-03-13 09:40

Penyakit buah pinggang boleh berjaya menghadapi musim panasBagaimana pesakit penyakit buah pinggang kronik boleh berjaya menampung dengan penghujung musim panas

Hari-hari terakhir musim panas kepada kami dan untuk pesakit penyakit ginjal kronik (CKD) yang telah predisposed kepada kemurungan, perubahan itu akan berlaku musim boleh membawa rasa kehilangan dan sedih perasaan dengannya. Tetapi perkara-perkara yang baik "all mesti sampai ke penghujungnya, " pepatah comel yang kita semua tahu adalah benar. Musim panas penuh dengan janji dan membolehkan malas hari di mana anda atau orang yang anda sayangi orang-orang tidak perlu tergesa-gesa anak-anak ke sekolah, terburu-buru untuk bekerja atau berdepan dengan jadual yang terus-menerus overburdened. Walaupun bagi orang-orang dengan akhir peringkat buah pinggang penyakit (ESRD) dialisis atau telah bersara akan miss mungkin menghabiskan masa yang tidak tergesa-gesa, berkualiti dengan keluarga dan rakan-rakan mereka. Walau bagaimanapun, Terdapat beberapa strategi yang boleh membantu anda meringankan "End daripada Blues musim panas" dan langkah lebih penuh minat ke musim akan datang.

Jika anda rasa kebimbangan tentang kejatuhan, anda tidak mungkin dapat menikmati perkara-perkara yang anda telah dinanti-nantikan pada musim panas. Mungkin anda ingin melancong, berkelah di pantai atau mengambil pelayaran dialisis tetapi kemudian 'hidup berlaku' dan anda mendapati bahawa kewangan, kerja, penyakit buah pinggang kronik (CKD), dialisis atau kewajipan keluarga tergendala rancangan anda. Hakikat bahawa musim panas hampir penghujungnya kini boleh membangkitkan rasa kerugian dan kekecewaan yang mendalam seperti yang anda sedar bahawa anda tidak dapat melakukan semua atau pun mana-mana daripada perkara-perkara yang anda telah berharap untuk berbuat. Tidak berputus asa sebaliknya cuba untuk mula merancang sekarang untuk tahun depan! Mengambil kalendar dan benar-benar menandakan off masa untuk pergi, membuka akaun simpanan yang hanya untuk lawatan anda dikehendaki supaya bersaing kewajipan kewangannya tidak mendapatkan di jalan, dan memberitahu rakan-rakan anda, Keluarga, rakan sekerja, bos dan/atau dialisis jururawat untuk percutian anda jauh terlebih dahulu. Bercakap tentang lawatan anda secara tetap supaya orang di sekeliling anda datang untuk menjangkakan dan menerima tanpa kehadiran anda pada masa itu.

Di sisi lain, mungkin anda hanya punya hebat waktu sepanjang musim panas dan telah mendapati diri anda objektifnya idea hilang anak-anak anda menjadi rumah dengan anda pada waktu siang, melihat cucu anda lebih kerap atau beramah mesra dengan menghabiskan masa dengan rakan-rakan anda. Alih-alih kediaman terakhir suram musim sejuk yang boleh mendatang, Ingatkan diri anda di masa ini. Aktif menyambut kenyataan bahawa anda masih hidup dan perkara-perkara yang boleh anda lakukan pada bulan-bulan musim sejuk. Sebagai contoh anda boleh membeli sweater yang baru, berjalan-jalan antara dedaun kejatuhan cemerlang, melawat tampalan Labu, atau mempunyai rakan-rakan lebih cili (tiada kacang bagi pesakit peringkat akhir) dan Parti bola sepak. Jika berpegang dengan anak-anak sekolah Jadual menjadi hangat atau anda adalah mencari ia sukar untuk menguruskan dialisis dan komitmen lain, kemudian membuat satu usaha yang aktif untuk menjadualkan masa berehat itulah bagi anda dan anda sahaja. Melakukan hal ini adalah penting kerana tekanan sering meningkat sebagai hujung musim panas dan memudaratkan Kesihatan jangka panjang penyakit buah pinggang kronik (CKD) pesakit daripada semua peringkat (1-5).

Jika cahaya menumpahkan pengalaman musim panas anda masalah yang terlalu besar atau tidak dapat ditangani maka Hospital buah pinggang di china berasa mengesyorkan bahawa anda mendapatkan bantuan profesional. Bercakap kepada pasukan penjagaan kesihatan anda tentang kemurungan atau isu-isu dengan rawatan anda boleh membantu anda untuk membuat perubahan peralihan yang diperlukan yang akan membolehkan anda untuk menikmati kehidupan anda selama bertahun-tahun akan datang, tanpa mengira musim!

Pada dasarnya peralihan yang membawa kami dari diketahui ke tidak diketahui dan walaupun keadaan yang sentiasa berbeza alat-alat yang diperlukan untuk berjaya bergerak ke hadapan adalah sama, iaitu menjadi positif, bersabar dan proaktif. Berfikir tentang hal itu dengan cara ini, musim panas depan sudah di jalan! Jadi melepaskan "End itu dari Blues musim panas" dan Mari kita terus hidup.

Sebelum ini:Pilihan yang mudah yang boleh membawa kepada kehidupan yang lebih sihat dalam penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Penjanaan semula penyakit buah pinggang & rejuvenasi penyelidikan di Stanford & universiti-universiti lain

Tag: penyakit buah pinggang musim panas

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat