WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Semakin di luar boleh melegakan kemurungan penyakit buah pinggang

2018-03-12 09:47

Semakin di luar boleh melegakan kemurungan penyakit buah pinggangApabila mengalami kemurungan, anda mungkin tidak merasa seperti sedang aktif. Walau bagaimanapun, hanya mendapat luar dan sedang aktif boleh membantu anda berasa lebih baik dengan meningkatkan Endorfin dan mengurangkan tahap stres anda. Untuk keluar dari rumah telah menunjukkan untuk mengurangkan gejala-gejala kemurungan, dan beberapa orang yang menderita dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) berkata bahawa ia membantu mereka lebih baik daripada antidepresan.

Cuba untuk mendapatkan sekurang-kurangnya 30 minit aktiviti luar setiap hari. Mulakan dengan jumlah yang lebih kecil daripada masa jika anda perlu, tetapi bekerja sendiri sehingga matlamat tersebut. Apabila gejala kemurungan menjadi sukar untuk menangani telah sedia senarai aktiviti-aktiviti yang boleh membantu anda dalam bertolak ansur dengan kesusahan yang anda rasa. Memilih sukan dan aktiviti rekreasi yang anda suka dan cuba untuk melakukannya sekurang-kurangnya tiga kali seminggu. Mencadangkan Senarai berikut untuk memilih daripada:

Menunggang Kuda adalah pengalaman yang indah yang memberi manfaat rider kedua-dua fizikal dan mental. Faedah terapeutik termasuk baki yang bertambah baik, postur, penyelarasan serta lebih banyak otot lembut dan santai yang boleh mengurangkan kekejangan otot. Mendapatkan kembali mobiliti, dengan cabaran untuk belajar sesuatu yang baru bersama-sama dengan elemen sedikit risiko yang menyediakan rasa sebenar pencapaian. Kebebasan dan keyakinan berkembang bersama-sama dengan kuda dan kegiatan tulen. Bagi mereka yang ingin pergi lagi terdapat pertandingan, dan jika Kuda bukanlah pilihan sentiasa ada pengangkutan yang memandu.

Faedah-faedah Berbasikal adalah sama bagi golongan orang Kurang Upaya kerana ia hanyalah untuk seorang yang mampu badan. Menyenangkan dan ia menggalakkan fizikal dan mental yang baik dan orang Kurang Upaya ada penambahan pergerakan bebas. Kali pertama pelumba menghuraikannya sebagai tempahan, Memperkasa dan mencabar. Tangan - engkol basikal disediakan untuk membenarkan pengguna kerusi roda kuasa diri mereka sendiri dengan tangan.

Memancing adalah sangat popular dalam komuniti Kurang Upaya dan ianya mudah untuk melihat mengapa. Ia menyediakan peluang hebat untuk menikmati berada di luar dalam persekitaran yang sihat. Ia telah terbukti bahawa Memancing meningkatkan rentang perhatian, menawarkan kemasukan sosial, rasa pencapaian dan motor pembangunan kemahiran. Tahun kebelakangan ini banyak perikanan telah meningkatkan akses dengan reka bentuk platform yang lebih baik, laluan dan tempat letak kereta.

Sebelum ini:Penyakit buah pinggang boleh menikmati percutian musim panas yang sempurna yang mereka impikan

Artikel seterusnya:Pilihan yang mudah yang boleh membawa kepada kehidupan yang lebih sihat dalam penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat