WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Penyakit buah pinggang boleh menikmati percutian musim panas yang sempurna yang mereka impikan

2018-03-12 09:45

Penyakit buah pinggang boleh menikmati percutian musim panas yang sempurna yang mereka impikanJika anda pernah mendapati diri anda yang ingin bercuti lain sebelum anda walaupun sudah selesai Nyahpadatkan beg anda daripada yang lepas, ia adalah kerana persediaan yang telah dilakukan sebelum anda menghentam jalan untuk perjalanan anda. Tetapi ternyata, jika anda melengkapkan beberapa langkah penting yang anda akan akhirnya menikmati percutian yang selesa dan tanpa tekanan.

Walaupun perjalanan di luar Amerika Syarikat memerlukan notis lebih panjang, perjalanan dalam negeri-negeri, sebagai pesakit Medicare, memerlukan bahawa anda menyediakan klinik anda dengan sekurang-kurangnya enam hingga lapan minggu notis sebelum anda berlepas. Biasanya terdapat tiada kos tambahan untuk menerima rawatan dialisis di unit-unit lain di Amerika Syarikat Anda harus mencari satu unit berhampiran destinasi anda dan pasukan penjagaan kesihatan anda boleh membuat urusan dengan mereka untuk dialisis temujanji rawatan sepanjang percutian anda. Unit destinasi perlu menerima maklumat anda dalam masa mereka meminta, atau mereka boleh menolak untuk dialyze pengunjung. Jadi, anda harus susulan dengan pekerja sosial anda empat minggu terlebih dahulu mengenai percutian anda untuk memastikan semua dokumen yang diperlukan telah siap dan dihantar ke kemudahan sewajarnya. Unit di luar America mengenakan harga pelbagai rawatan yang tidak melindungi Medicare. Pastikan untuk mendapatkan kos secara bertulis terlebih dahulu supaya anda boleh membincangkan bayaran tambahan dengan pembekal insurans anda.

Jika anda seorang pesakit dialisis Peritoneal (PD), anda perlu membuat persediaan beberapa minggu lebih awal untuk bekalan PD yang akan dihantar kepada mereka bercuti tempat. Pelbagai kemudahan menghantar bekalan ke kebanyakan bahagian di dunia dan memberikan penghantaran percuma di peringkat antarabangsa sekurang-kurangnya sekali setahun. Mungkin ada caj tambahan penghantaran. Pertimbangkan untuk membawa bekalan tambahan dengan anda, serta kateter sandaran pembalut dan penyelesaian mudah alih. Untuk menyeberangi sempadan dan Kastam, pasukan penjagaan kesihatan anda boleh menyediakan surat-surat yang menerangkan apa-apa bekalan dan ubat-ubatan yang anda perlu membawa bersama anda. Sesetengah pesakit memilih untuk melakukan perjalanan dengan mereka malam-pemuka sebagai ruang tangan dan bukannya "checking itu " Jika anda menghadapi masalah atau mempunyai isu-isu bekalan/peralatan, hubungi pembekal penjagaan kesihatan anda. Pasukan penjagaan kesihatan anda boleh menjadi satu sumber yang besar dan anda perlu bertanya mereka untuk mendapatkan maklumat apabila merancang perjalanan anda semasa di PD.

Buah pinggang Hospital di china mencadangkan bahawa penyelidikan anda destinasi percutian anda melalui maklumat dalam talian, testimoni Ulasan dan pasukan penjagaan anda juga harus menjadi sumber yang besar sehingga merasa bebas untuk bertanya soalan. Terdapat destinasi yang pakar dalam menyediakan perkhidmatan dialisis kepada tetamu-tetamu mereka seperti pelbagai jalur pelayaran dan Caribbean Resort. Menikmati keindahan percutian sambil bermandikan matahari, berenang, angin belayar, Tenis, golf, Berbasikal sahaja, alam berjalan atau berkayak.

Ingatkan diri anda bahawa ini bukanlah setakat lanjutan kepada dialisis anda semata-mata daripada lokasi yang berlainan. Secara mengejut setelah tolak kaitan boleh merasa aneh kepada anda dan ia mungkin mengambil masa beberapa hari untuk angin dan hadir dalam percutian anda jika anda benar-benar berwayar atau bimbang. Intinya adalah bahawa kamu usahakan masa ini untuk pulih dan bersedia untuk dialisis satu ketika tidak akan terbakar. Tanya diri anda cara anda mahu ingat percutian anda apabila anda melihat kembali padanya. Anda akan hanya mempunyai kenangan tekanan dan kebimbangan berkaitan dengan rawatan dialisis anda atau sebaliknya, akan ada kenangan tercinta detik-detik istimewa orang-orang yang menghabiskan masa dengan orang yang anda sayangi? Ia adalah terpulang kepada anda!

Sebelum ini:Membuat rawatan dialisis anda datang hidup dan kurang beban

Artikel seterusnya:Semakin di luar boleh melegakan kemurungan penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang musim panas pelancongan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat