WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Membuat rawatan dialisis anda datang hidup dan kurang beban

2018-03-12 09:35

Membuat rawatan dialisis anda datang hidup dan kurang bebanSebagai pesakit dialisis "job anda" adalah untuk menjadi pakar anda sendiri dan menjalankan rawatan yang berjaya. Penyelidikan menunjukkan bahawa pekerja yang menikmati pekerjaan mereka lebih terlibat dalam aktiviti mereka semasa jam, membawa kepada tahap kreativiti, prestasi yang lebih baik dan lebih rasa keseluruhan pencapaian yang lebih tinggi. Walaupun dialisis tidak akan menyeronokkan atau mendebarkan ia tidak perlu menjadi sukar dan membosankan lengkap jika anda mampu mencari jalan untuk membuat sebahagian masa anda semasa rawatan. Manakala untuk rawatan di rumah (peritoneal dialisis atau hemodialisis rumah) akan membolehkan anda mengawal jadual anda yang boleh membuat ia lebih mudah, anda masih akan mempunyai untuk melakukan kerja anda dan seterusnya mencari jalan untuk Pas produktif masa semasa menjalankan dialisis.

Bawa bersama sebuah pemain DVD, CD atau MP3 mudah alih untuk mendengar filem kegemaran, lagu-lagu atau buku-buku tentang pita anda. Anda boleh meminjam buku-buku tentang pita, muzik atau pun DVD dari Perpustakaan tempatan anda, sering bagi percuma. Mempertimbangkan bermain satu permainan elektronik seperti solitaire atau tetris yang boleh dimuat turun ke komputer, telefon pintar atau tablet. Tanpa mengambil kira pilihan anda, anda harus mematikan bunyi anda atau menggunakan fon kepala untuk mengelak daripada mengganggu masyarakat sekeliling anda.

Membaca bestseller semua orang bercakap tentang, kegemaran anda majalah atau akhbar. Ini akan membantu anda memastikan bahawa fikiran anda tetap tajam dan bahawa anda tidak mengetahui tentang acara-acara yang kontemporari. Juga, melengkapkan silang atau Cari perkataan yang akan menjaga fikiran yang tangkas. Ingat bahawa mengekalkan minda yang tangkas positif kesan kesihatan anda.

Dibawa bersama sketchbook lukisan dan jurnal atau menulis blog post untuk buah pinggang Hospital. Terdapat faedah menggunakan masa dialisis untuk menulis surat dan Kad untuk orang yang anda mengambil berat tentang. Jika anda boleh menggunakan komputer atau telefon bimbit di kemudahan anda, anda boleh e-mel, panggilan atau mesej teks suka orang. Anda bahkan boleh menulis surat kepada penggubal undang-undang anda untuk menyokong kualiti penjagaan untuk orang-orang di dialisis.

Menyiapkan tugasan yang anda biasanya mempunyai tanggungjawab dalam keluarga seperti bil-bil anda dengan checkbook dan setem. Tuliskan cek untuk membayar bil-bil anda dan anda akan terkejut rawatan dialisis anda selesai demikian pada masa itu yang bertugas.

Mengambil kepentingan itu baru anda sentiasa mahu untuk mempelajari lebih lanjut tentang dengan membaca buku, buku kerja atau amalan bahan semasa menjalankan dialisis. Anda mungkin belajar lebih lanjut mengenai bagaimana untuk meningkatkan hasil kesihatan anda sebagai pesakit dialisis, berusaha ke arah Ijazah atau hanya cuba untuk belajar satu bahasa asing. Ini mungkin peluang yang sempurna untuk belajar mengenai proses pemindahan atau kaedah rawatan lain yang boleh menjadi sangat rumit jika tidak dikaji. Berbincang dengan Kumpulan penjagaan anda tentang apa yang anda perlu lakukan, dan ia boleh memberi manfaat kepada anda untuk mengambil masa dialisis untuk membaca maklumat mereka memberi anda serta melakukan penyiasatan sendiri.

Sama ada anda membaca buku, menonton televisyen atau mendengar muzik, anda boleh memilih bagaimana anda menghabiskan masa anda dialyzing.

Sebelum ini:Pilihan rawatan dialisis boleh disamakan dengan pemindahan ginjal Cadaveric

Artikel seterusnya:Penyakit buah pinggang boleh menikmati percutian musim panas yang sempurna yang mereka impikan

Tag: Dialisis rawatan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat