WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Empat puluh minuman Popular di luar tahap fosforus untuk penyakit buah pinggang

2018-02-28 18:40

Empat puluh minuman Popular di luar tahap fosforus untuk penyakit buah pinggangJika anda pernah pesakit dialisis pada bila-bila masa, maka anda mungkin tahu bahawa fosforus adalah mineral yang mesti dipantau dengan teliti dan terhad. Biasa minuman penyakit buah pinggang yang kronik pesakit yang menjalankan dialisis dinikmati seperti sesetengah jenis khusus air, jus, teh, lemonades, dan sudah tentu semua jenis adanya (bukan sahaja Colas) telah baru didapati mengandungi tahap fosforus.

Kerana penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit mungkin tahu, isu dengan pengekalan fosforus adalah bahawa ia boleh menyebabkan: masalah tulang dan hati yang membawa kepada penginapan hospital dan dalam beberapa kes-kes kematian.

Melemahkan tulang yang menjadikan mereka lebih cenderung untuk memecahkan dan membangunkan Osteodystrophy buah pinggang (tulang penyakit yang berlaku apabila pesakit gagal mengekalkan tahap kalsium dan fosforus di dalam darah yang betul).

Kalsifikasi atau pengerasan tisu apabila fosforus dan kalsium borang Deposit yang keras di tengah-tengah, arteri, sendi, kulit atau paru-paru yang boleh menyakitkan dan menyebabkan masalah kesihatan yang serius.

Justeru, Bilakah penyelidik di sistem kesihatan Geisinger melaporkan bahawa sejumlah besar fosforus dalam negara empat puluh-enam (46) paling popular minuman, buah pinggang hospital di china mendapati ia menjadi tajuk utama berita untuk masyarakat penyakit buah pinggang kronik. Dr. Alex Chang (klinikal penyelidik di Nefrologi) berkata, "Ia adalah hampir mustahil untuk mengetahui berapa banyak fosforus sedang kami minuman produk. " Beliau juga menyebut bahawa, "produk Cola adalah terkenal untuk mengandungi Anodizing asid, tetapi analisa kami mendapati ada perlu banyak lagi produk luar sana yang mempunyai fosforus aditif. "

Penemuan yang cukup mengejutkan. Untuk contoh, 35% dari minuman yang dicuba tidak pula menyenaraikan fosforus pada label mereka bahan-bahan, tetapi apabila diukur telah ditemui bahawa ia sebenarnya tidak mengandungi tahap mineral. Begitu juga, walaupun 78% daripada produk yang pula senarai kandungan fosforus sebenarnya mengandungi tahap yang lebih tinggi daripada apa yang telah disenaraikan.

Penyelidik juga mendapati bahawa terdapat tiada tahap fosforus ditetapkan berdasarkan jenama minuman. Malah kandungan fosforus berbeza-beza dalam jenama yang sama berdasarkan rasa dan jenis minuman. Ilustrasi yang digunakan oleh Yayasan buah pinggang negara mencadangkan bahawa, "One popular jenis air berperisa mempunyai aras fosforus yang adalah dari 0.9 mg-261.4 mg setiap 8 oz., bergantung kepada pelbagai. " Bagaimana pesakit-pesakit dialisis boleh melindungi diri mereka sendiri? Well, menurut Livestrong.com, "Cream Soda, Ginger Ale dan Root Beer adalah semua fosforus percuma. " Namun, Dr. Chang mengesyorkan mengelakkan semua botol minuman yang mengandungi "phos perkataan" dalam senarai bahan-bahan oleh kerana yang mencadangkan beberapa bentuk fosforus adalah terkandung dalam minuman. Walau bagaimanapun, sejak AS makanan dan pentadbiran ubat-ubatan kini tidak memerlukan laporan tahap fosforus pada label makanan, untuk sesat di sebelah selamat, pesakit boleh mempertimbangkan untuk mengelakkan "most botol minuman selain daripada air, " sama sekali.

Sebelum ini:Buah pinggang penyakit Mental kesan-kesan sampingan yang menunjukkan naik dari pengikat fosforus

Artikel seterusnya:Indeks Jisim badan masih sebagai Standard emas tunggal bagi penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang Fosforus

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat