WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Ramai pesakit buah pinggang tidak membuat masa untuk mendengar badan mereka

2018-02-27 00:05

Ramai pesakit buah pinggang tidak membuat masa untuk mendengar badan merekaIa adalah penting bahawa orang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) menjadi sedar tentang apakah normal badan mereka sendiri, supaya merekaboleh menyedari apabila sesuatu yang tidak kena. Dengan Lawatan doktor malar,satu pelan rawatan yang konsisten dan satu pasukan penjagaan kesihatan sepenuhnya ia boleh menjadi mudah lupa bahawa anda adalah anda sendiri tolok yang terbaik untuk kesihatan anda secara keseluruhan. Badan anda diprogramkan untuk jadi heeding amaran awal akan membantu anda mengelakkan sebarang gejala-gejala yang tidak selesa, memastikan keberkesanan ubat anda, mengurangkan jangkitan, dan meningkatkan tahap kesihatan anda.

Anda perlu menghormati mesej badan anda dan bukannya hanya mendiskaunkanmereka. Tindakan pantas dan mudah merupakan semua yang diperlukan untuk kekal pada keadaan puncak peribadi anda. Ini mungkin memerlukan sedikit pelarasandaripada bagaimana anda berfikir tentang kesihatan dan peranan anda sebagai pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD). Kebanyakan orang akan dilatih untukberfungsi sebagai seorang pemenang perintah dari Nephrologist, pakar atau pasukan penjagaan kesihatan mereka. Buah pinggang Hospital di china mencadangkan bahawa anda semula meluruskan sendiri dan mematuhi mesej badan anda. Menyedari tubuh boleh membuka gerak hati anda dan anda boleh lebih fokus pada physicality dan peribadi kesejahteraan. Ini mungkin bermakna perasan tanda-tanda awal, usus anda mempercayai atau mengambil alih pasukan rawatan anda kerana individu dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) tidak mampu untuk mengabaikan isyarat memaklumkan kepada kehidupan daripada badannya.

Kita semua mempunyai kesakitan, tetapi anda harus sedar apabila ada sesuatu yang luar biasa atau berbeza mengenai badan anda. Dari semasa ke semasa berhenti seketika dan mengambil stok kesihatan anda dan bagaimana anda berasa. Adakah anda berasa lebih letih daripada biasa? Adakah anda merasa tertekan sekali? Anda mendapat berat mana-mana? Adakah anda perasan hati menewaskan lebih cepat? Jika anda sudah bosan, berehat. Jika anda lapar, Makan. Jika anda sedang tertekan, berehat. Ada tiada harga untuk mendengar badan anda, tetapi untuk mengabaikan ia boleh membahayakan dan mahal kerana anda boleh kehilangan sesuatu yang besar.

Sentiasa menghargai latar belakang profesional pasukan penjagaan kesihatan anda tetapi jika anda rasa ada sesuatu yang serba salah dengan tubuh anda, hubungidoktor anda dengan segera. Terangkan situasi anda, dan cuba untuk menyelesaikan masalah melalui telefon atau mendapatkan temujanji untuk mendapat isu ini diselesaikan secepat mungkin. Tidak berlengah-lengah!

Sebelum ini:Pesakit penyakit buah pinggang perlu untuk menggunakan otot Mental mereka atau mereka akan kehilangan

Artikel seterusnya:Penyakit buah pinggang dialisis boleh menguruskan kesakitan Neuropathic (NP)

Tag: Pesakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat