WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Pati Ginjal Dengan Mencari Cara Baru Untuk Kurangkan Perubatan

2018-02-14 00:54

dietPenyelidikan yang dijalankan di Stanford University dan University of Southern California menunjukkan bagaimana suplemen pemakanan lisan membantu dimasukkan ke hospital pesakit Medicare seperti mereka dengan Penyakit Ginjal Kronik (CKD) mengurangkan kadar kemasukan hospital 30 hari dan menurunkan tempoh penginapan mereka. Analisis yang akan dibentangkan pada mesyuarat tahunan ke-35 Persatuan Pengambilan Keputusan Perubatan, harus menjadi berita besar bagi orang-orang dengan CKD. Mereka yang mempunyai lebih banyak kemasukan dan tinggal di hospital berisiko tinggi untuk mengontrak "superbugs" yang sukar untuk dirawat dan boleh mencetuskan jangkitan yang akhirnya menyebabkan kegagalan organ utama. Penyakit tambahan seperti radang paru-paru yang diperoleh di hospital mengakibatkan dua minggu tambahan di hospital, dan dalam 11 peratus daripada kes pneumonia, pesakit tidak dapat hidup. Jurnal Archives of Internal Medicine mendapati bahawa jumlah orang yang mati akibat infeksi yang disebabkan oleh hospital di A.S. adalah lebih dari jumlah orang yang meninggal akibat AIDS, tembakan senjata api atau kecelakaan mobil.

Di bawah amalan semasa satu daripada lima pesakit dalam sistem Medicare akan dimasukkan semula ke hospital pada tahun yang sama. Isu-isu kemasukan perubatan yang paling biasa dihadapi pesakit Medicare adalah infark miokard akut (serangan jantung) dan kegagalan jantung kongestif yang juga memberi manfaat utama dalam Komuniti CKD. Walaupun pada masa yang lalu pemakanan tambahan dilihat sebagai tidak perlu dan terlalu mahal, kajian sebelas tahun menunjukkan bahawa suplemen semulajadi sesungguhnya dapat dan mengurangkan kebarangkalian readmission lebih cepat daripada bahkan ubat preskripsi. "Dengan penjagaan pesakit luar pesakit yang betul, masalah vaskular ini boleh mereda."

Ia ditimbulkan bahawa jika penjagaan utama susulan mendorong nasihat pemakanan dan penyediaan suplemen makanan organik, maka pesakit dapat sembuh dengan lebih efisien dengan mendapatkan keseimbangan enzim pribadi yang optimum, probiotik (membantu menjaga keseimbangan semulajadi organisma dalam usus), penting asid lemak, mineral dan vitamin. Contoh spesifik "suplemen pemakanan berkhasiat" termasuk golongan chlorella dan hawthorne untuk mengurangkan kadar kemasukan secara drastik. Lebih khusus lagi, penyelidik menunjukkan pengurangan 10.1 peratus dalam kadar kemasukan untuk pesakit kegagalan jantung kongestif dan pengurangan 12 peratus dalam kadar kemasukan bagi mereka yang mengalami infark miokard akut. Tanpa menghiraukan diagnosis, data menunjukkan penurunan pengulangan semula 8.4 peratus untuk semua pesakit dan pengurangan 16 peratus pengurangan dalam tempoh tinggal pesakit (1.65 hari setiap orang).

Sebelum ini:Elakkan menahan untuk bercakap bagi penyakit buah pinggang penduduk

Artikel seterusnya:Jari kebas boleh bermakna besar masalah bagi penyakit buah pinggang

Tag: Pesakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat