WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Bapa dan anak-anak mereka dengan penyakit buah pinggang

2017-12-14 19:41

Bapa dan anak-anak mereka dengan penyakit buah pinggangHari bapa bukan hanya satu-satu masa apabila bapa diiktiraf dan dihargai bagi peranan sebelah. Sebagai seorang ayah, anda boleh menggunakan hari istimewa ini bukan sahaja untuk menilai pencapaian kita, tetapi untuk memikirkan tentang tanggungjawab anda. Dan jika anak anda telah didiagnosis dengan penyakit buah pinggang,anda tahu anda akan mempunyai beberapa lagi orang-orang daripada sesetengahbapa yang lain mungkin. Tetapi ia adalah sebahagian daripada menjadi seorang ayah, untuk membantu anak anda atau anak yang menghadapi penyakit serta mungkin.

Satu perkara yang anda akan belajar dengan cepat adalah bahawa kebanyakan perkara pergi lebih baik apabila anda melayan anak anda dengan penuh hormat, dan biarkan mereka memahami dan mengambil bahagian dalam penjagaan mereka sendiriseberapa banyak yang anda boleh. Berikan penjelasan matter-of-fact tentang penyakit ini, instrumen yang digunakan di hospital dan pejabat doktor, dan tentang rawatan sebenarnya apa. Ini membantu menghilangkan rasa takut yang tidak diketahui.Mereka masih tidak suka ketidakselesaan rawatan, tetapi mereka takut akan dikurangkan dengan banyaknya.

Anda secara semulajadi harus belajar seberapa banyak yang boleh mengenai penyakit anak anda dan keadaan, dan mengambil bahagian dalam penjagaan seperti knowledgeably yang anda boleh. Tetapi terdapat cara untuk membolehkan kanak-kanak untuk sertai. Sebagai contoh, menggalakkan mereka untuk mengajukan soalan apa pun yang berlaku kepada mereka, dan menjawab dengan jelas, dengan seberapabanyak maklumat yang mereka dapat menangani dan memahami. Memberi merekapeluang untuk bertanya kepada doktor mengenai makanan yang boleh dan tidak boleh makan, atau cara terbaik untuk mengambil ubat mereka. Lebih banyak dalam kawalan mereka merasakan, yang lebih berkebolehan mereka akan berurusan head-on dengan penyakit dan rawatan mereka.

Membangunkan satu rutin yang tetap dan melekat pada seberapa banyak yang mungkin adalah satu lagi cara anda boleh membantu anak anda menangani penyakit buah pinggang dan rawatan. Detik-detik bahkan tidak menyenangkan, seperti mengambil ubat-ubatan, boleh kelihatan kurang menakutkan jika kanak-kanak itu tahu ia akan berlaku pada masa ini hari, matter-of-factly, dan kemudian mereka akan bergerak ke atas.

Anda sendiri akan perlu untuk yakin projek, supaya anak anda mempunyai batu untuk berdiri di atas. Jika anda sentiasa bimbang atau takut projek, kanak-kanak akan rasa ia, dan ketakutan mereka sendiri akan diperbesarkan. Itulah mungkin tanggungjawab terbesar anda: untuk membiarkan rasa anda anak bahawa mereka boleh merasa selamat Walaupun berhadapan dengan penyakit. Jika anda boleh membantu anda penyakit buah pinggang muka kanak-kanak secara langsung dan yakin, anda hanya tidak layak satu hari Khas pengiktirafan setahun, sebagai seorang bapa. Anda akanberhak mendapat satu pingat dan penghormatan.

Sebelum ini:Lebih terperinci ujian darah hari Mei satu meramalkan penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Penyakit buah pinggang boleh disebabkan oleh tekanan darah tinggi semasa hamil

Tag: penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat